oorsprong 5*. verordening (eg) nr. 853/20
04 van het europees parlement en de raad van 29/04/2004 houdende vaststellingen van specifieke hygiënevoorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong 6*. verordening (eeg) nr. 1898/87 van de raad van 2 juli 1987 betreffende de bescherming van de benaming van melk en zuivelprodukten bij het in de handel brengen 7*. koninklijk besluit van 06/05/1988 betreffende boter en boterproducten 8*. verordening (eg) nr. 2991/1994 van de raad van 05/12/1994 tot vaststelling van normen voor smeerbare vetproducten 9*. koninklijk besluit van 18/03/1980 betreffende yoghurt en andere gefermenteerde melk 10
...[+++]*. koninklijk besluit van 23/05/1934 houdende het reglement op de handel in room 11*. koninklijk besluit van 19/03/2004 betreffende bepaalde voor menselijke voeding bestemde, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde verduurzaamde melk 12*. koninklijk besluit van 15/12/1932 betreffende het reglement op de kaashandel 13*. ministerieel besluit van 16/08/1947 betreffende het merken van harde of halfharde kaassoorten, naargelang het vetgehalte 14*. koninklijk besluit van 15/06/2004 tot vaststelling van bepaalde reeksen van nominale hoeveelheden en tot regeling van de aanduiding van hoeveelheden voor bepaalde voorverpakte producten 15*. koninklijk besluit van 27/04/1987 betreffende de fabricage en de handel in voedingscaseïnes en -caseïnaten 16*. koninklijk besluit van 05/12/1990 betreffende diepvriesproducten 17*. koninklijk besluit van 08/01/1992 betreffende de voedingswaarde-etikettering van voedingsmiddelen 18*. koninklijk besluit van 17/04/1980 betreffende de reclame voor voedingsmiddelen