Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «viande et autres issues » (Français → Néerlandais) :

Débit de viandes : le magasin, le débit de volailles, lagomorphes et gibier, la boucherie, le rayon boucherie d’une grande surface ou le commerce ambulant, dans lequel est effectué le commerce de détail, y compris la préparation ou la transformation, des viandes fraîches, préparations de viandes, viandes hachées, produits à base de viande et autres issues traitées d’origine animale

Vleeswinkel: winkel, pluimvee-, lagomorfen- en wildhandel (= detailhandelszaak wild en gevogelte), slagerij, slagerijafdeling van een supermarkt of ambulante handel, waar de detailhandel, met inbegrip van de be- of verwerking, in vers vlees, vleesbereidingen, gehakt vlees, vleesproducten en andere behandelde producten van dierlijke oorsprong wordt uitgeoefend


Viande ladre" et/ou " Viande bovine" issue d'abattage privé dont la colonne vertébrale doit être enlevée (MRS)

Gortig vlees" en/of " Rundvlees" van private slachting waarvan de wervelkolom dient verwijderd te worden (GRM)


Il faut une chambre frigorifique distincte pour la conservation des viandes (viandes fraîches, préparations de viande, haché, produits à base de viande, autres issues traitées d’origine animale).

Er moet een aparte koelruimte zijn voor het bewaren van vlees (vers vlees, vleesbereidingen, gehakt vlees, vleesproducten, andere behandelde producten van dierlijke oorsprong).


À cette fin, les exploitants du secteur alimentaire doivent veiller en particulier à ce que: a) les viandes destinées à la découpe soient introduites dans les locaux de travail au fur et à mesure des besoins; b) pendant le travail de découpe, de désossage, de parage, de tranchage, de débitage en dés, de conditionnement et d'emballage, la température de la viande soit maintenue à 4 °C maximum grâce à une température ambiante de 12 °C ou à un autre système d'effet équivalent; et c) lorsque les locaux sont agréés pour la découpe d ...[+++]

Daartoe moeten exploitanten van levensmiddelenbedrijven er in het bijzonder voor zorgen dat: a) voor uitsnijding bestemd vlees slechts naar gelang van de behoefte in de uitsnijlokalen wordt binnengebracht; b) tijdens het uitsnijden, het uitbenen, het trimmen, het in plakken snijden, het in dobbelstenen snijden, het aanbrengen van een onmiddellijke verpakking en het verpakken, het vlees op ten hoogste 4 °C wordt gehouden door middel van een omgevingstemperatuur van 12 °C of een alternatief systeem met een gelijkwaardig effect, en c) als een uitsnijderij is erkend voor het uitsnijden van vlees van verschillende diersoorten, voorzorgen worden genomen om kruisverontreiniging te voorkomen, indien nodig door de werkzaamheden naar gelang van de diersoo ...[+++]


Le guide couvre, d’une part, les activités des abattoirs et ateliers de découpe (annexés ou non à l’abattoir) pour bovins, porcs et veaux en Belgique et, d’autre part, la production belge de viande hachée et de préparations de viande issue de ces mêmes espèces animales.

De gids heeft betrekking op enerzijds de activiteiten van slachthuizen en uitsnijderijen (geannexeerd of niet aan het slachthuis) voor runderen, varkens en kalveren in België en, anderzijds de Belgische productie van gehaktvlees en vleesbereidingen afkomstig van dezelfde diersoorten.


Autres issues traitées d’origine animale (par exemple extraits de viande, intestins, poudre de viande… pour lesquelles la température “T” est spécifiée par le fabricant). 0°C “T”

Andere behandelde producten van dierlijke oorsprong (zoals bijvoorbeeld vleesextracten, darmen, vleesmeel…) waarvoor de fabrikant een specifieke temperatuur “T” op de verpakking heeft vermeld: 0°C “T”


Toutefois, les viandes hachées et les préparations de viandes utilisées pour les produits à base de viande ne sont pas soumises aux autres exigences qui sont normalement appliquées aux viandes hachées et aux préparations de viandes, b) les éléments suivants ne peuvent pas être utilisés dans la

Gehakt vlees en vleesbereidingen die bestemd zijn voor de productie van vleesproducten behoeven evenwel niet te voldoen aan de andere voorschriften die normaal van toepassing zijn op gehakt vlees en vleesbereidingen, b) de volgende elementen mogen niet gebruikt worden bij de


Vous êtes ici : Accueil → Thèmes → Troubles musculo-squelettiques → Autres publications → INRS - Les TMS dans la filière viande - Revue de la littérature

U bent hier: Home → Thema's → Musculoskeletale aandoeningen → Andere publicaties → INRS - Les TMS dans la filière viande - Revue de la littérature


La contribution du Fonds de l’expérience professionnelle sur la charge physique des travailleurs âgés dans une entreprise de transformation de la viande a obtenu le premier Award E-poster, avec une autre présentation.

De bijdrage van het Ervaringsfonds over de fysieke belasting van oudere werknemers in een vleesverwerkend bedrijf heeft samen met een andere inzending de eerste E-poster Award gewonnen.


Le Comité peut toujours faire appel à la collaboration d'autres personnes compétentes, par exemple issues du sous-comité des chimistes, du sous-comité des biologistes, du sous-comité des écotoxicologues ou de tout laboratoire ou institut spécialisé dans les matières abordées dans les dossiers.

Het Comité kan altijd een beroep doen op de medewerking van andere bekwame personen, bijvoorbeeld uit het subcomité van de scheikundige, uit het subcomité van de biologen, uit het subcomité der ecotoxicologen of elk laboratorium en instituut dat gespecialiseerd is in de materie waarover het onderzochte dossier handelt.




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

viande et autres issues ->

Date index: 2021-03-07
w