La personne qui exp
loite, sur une fête foraine, un établissement de
gastronomie foraine sans service à table, pour le compte ou au service d'une personne visée à l'article 1, § 2, dénommée « préposé-
responsable », doit disposer de l'« autorisation de préposé A » ou de l'« autorisation de préposé B » prévues à l'article 14, §§ 1 ou 2, de l'arrêté royal du 24 septembre 2006 relatif à l'exercice et à l'organisation des activités ambul
...[+++]antes.
De persoon die op een kermis een vestiging van kermisgastronomie zonder bediening aan tafel uitbaat, voor rekening of in dienst van een persoon bedoeld in het artikel 1, § 2, « aangestelde-verantwoordelijke » genoemd, moet over de « machtiging als aangestelde A » of over de « machtiging als aangestelde B » beschikken, bedoeld in artikel 14, §§ 1 of 2, van het koninklijk besluit van 24 september 2006 betreffende de uitoefening en de organisatie van ambulante activiteiten.