Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Amandel
Bittere amandel
Crypte van amandel
Droge vrucht
Hazelnoot
Kastanje
Kokosnoot
Noot
Pistache
Schaalvrucht
Volledige crypte van amandel
Zoete amandel

Vertaling van "Amandel " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE






schaalvrucht [ amandel | droge vrucht | hazelnoot | kastanje | kokosnoot | noot | pistache ]

nut [ almond | chestnut | coconut | hazel nut | pistachio | walnut ]






volledige orofaryngeale amandel (tongamandel, keelamandel, adenoïd)

Entire oropharyngeal tonsil (lingual, palatine, pharyngeal)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
A. overwegende dat Xylella fastidiosa een zeer gevaarlijke, onmiddellijke bedreiging vormt voor de productie van bepaalde gewassen in Zuid-Europa, waaronder olijf-, amandel- en perzikbomen en sierplanten; overwegende dat het, afhankelijk van het soort bacterie, een potentiële bedreiging vormt voor wijngaarden, citrusbomen en andere gewassen en kan leiden tot ongekende, rampzalige verliezen, met alle dramatische economische, ecologische en maatschappelijke gevolgen van dien; overwegende dat de bacterie die de olijfbomen in de regio Apulië aantast, verschilt van de isolaten die ziekten veroorzaken in de druiven- en citrusteelt in andere ...[+++]

A. whereas Xylella fastidiosa is a highly dangerous immediate threat to the production in southern Europe of certain crops, including olive, almond and peach trees and ornamental plants; whereas, depending on the type of bacterium, it is a potential threat to vineyards, citrus trees and other crops and could lead to unprecedented and devastating losses, with dramatic economic, environmental and social consequences; whereas the strain infecting olive trees in the Apulia region is different from the isolates causing disease in grapevine or citrus in other parts of the world;


A. overwegende dat Xylella een zeer gevaarlijke, onmiddellijke bedreiging vormt voor de productie van bepaalde gewassen in Zuid-Europa, waaronder olijf-, amandel- en perzikbomen en sierplanten, een potentiële bedreiging vormt voor wijngaarden, citrusbomen en andere gewassen, en kan leiden tot ongekende, rampzalige verliezen, met alle dramatische economische, ecologische en maatschappelijke gevolgen van dien;

A. whereas Xylella is a highly dangerous immediate threat to the production in southern Europe of certain crops, including olive, almond and peach trees and ornamental plants, is a potential threat to vineyards, citrus trees and other crops, and could lead to unprecedented and devastating losses, with dramatic economic, environmental and social consequences;


A. overwegende dat Xylella fastidiosa een zeer gevaarlijke, onmiddellijke bedreiging vormt voor de productie van bepaalde gewassen in Zuid-Europa, waaronder olijf-, amandel- en perzikbomen en sierplanten; overwegende dat het, afhankelijk van het soort bacterie, een potentiële bedreiging vormt voor wijngaarden, citrusbomen en andere gewassen en kan leiden tot ongekende, rampzalige verliezen, met alle dramatische economische, ecologische en maatschappelijke gevolgen van dien; overwegende dat de bacterie die de olijfbomen in de regio Apulië aantast, verschilt van de isolaten die ziekten veroorzaken in de druiven- en citrusteelt in andere ...[+++]

A. whereas Xylella fastidiosa is a highly dangerous immediate threat to the production in southern Europe of certain crops, including olive, almond and peach trees and ornamental plants; whereas, depending on the type of bacterium, it is a potential threat to vineyards, citrus trees and other crops and could lead to unprecedented and devastating losses, with dramatic economic, environmental and social consequences; whereas the strain infecting olive trees in the Apulia region is different from the isolates causing disease in grapevine or citrus in other parts of the world;


A. overwegende dat Xylella een zeer gevaarlijke, onmiddellijke bedreiging vormt voor de productie van bepaalde gewassen, waaronder olijf-, amandel- en perzikbomen, en bovendien ook voor sierplanten, en een potentiële bedreiging vormt voor andere gewassen, zoals wijngaarden en citrusbomen, en heeft geleid tot verwoestende verliezen, met enorme economische, ecologische en maatschappelijke gevolgen;

A. whereas Xylella is a highly dangerous immediate threat to the production of certain crops, including olive, almond and peach trees, in addition to ornamental plants, and a potential threat to other crops, such as grapevines and citrus trees, and has led to devastating losses, with significant economic, environmental and social consequences;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
A. overwegende dat Xylella fastidiosa een zeer gevaarlijke, onmiddellijke bedreiging vormt voor de productie van bepaalde gewassen in Zuid-Europa, waaronder olijf-, amandel- en perzikbomen en sierplanten, een potentiële bedreiging vormt voor wijngaarden, citrusbomen en andere gewassen, en kan leiden tot ongekende, rampzalige verliezen, met alle dramatische economische, ecologische en maatschappelijke gevolgen van dien;

A. whereas Xylella fastidiosa is a highly dangerous, immediate threat to the production in southern Europe of certain crops, including olive, almond and peach trees, and ornamental plants, and a potential threat to other crops such as vines and citrus trees, and could lead to unprecedented and devastating losses, with dramatic economic, environmental and social consequences;


komt de vermelding betreffende het additief E 104, alleen gebruikt in traditioneel amandel- of hostievormig snoepgoed met een suikerlaag op noten- of cacaobasis, doorgaans langer dan 2 cm en doorgaans geconsumeerd bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, communiefeesten enz., als volgt te luiden:

the entry concerning the additive E 104 used only in traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:


komt de vermelding betreffende het additief E 124, gebruikt in levensmiddelen die onder categorie 05.2 vallen, behalve gekonfijte groenten en vruchten; traditioneel amandel- of hostievormig snoepgoed met een suikerlaag op noten- of cacaobasis, doorgaans langer dan 2 cm en doorgaans geconsumeerd bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, communiefeesten enz., als volgt te luiden:

the entry concerning the additive E 124 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:


komt de vermelding betreffende het additief E 110, gebruikt in levensmiddelen die onder categorie 05.2 vallen, behalve gekonfijte groenten en vruchten; traditioneel amandel- of hostievormig snoepgoed met een suikerlaag op noten- of cacaobasis, doorgaans langer dan 2 cm en doorgaans geconsumeerd bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, communiefeesten enz., als volgt te luiden:

the entry concerning the additive E 110 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:


behalve gekonfijte groenten en vruchten; traditioneel amandel- of hostievormig snoepgoed met een suikerlaag op noten- of cacaobasis, doorgaans langer dan 2 cm en doorgaans geconsumeerd bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, communiefeesten enz.

except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc.


komt de vermelding betreffende het additief E 104, gebruikt in levensmiddelen die onder categorie 05.2 vallen, behalve gekonfijte groenten en vruchten; traditioneel amandel- of hostievormig snoepgoed met een suikerlaag op noten- of cacaobasis, doorgaans langer dan 2 cm en doorgaans geconsumeerd bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, communiefeesten enz., als volgt te luiden:

the entry concerning the additive E 104 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:




Anderen hebben gezocht naar : amandel     bittere amandel     crypte van amandel     droge vrucht     hazelnoot     kastanje     kokosnoot     pistache     schaalvrucht     volledige crypte van amandel     zoete amandel     Amandel     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Amandel' ->

Date index: 2021-11-23
w