Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bepaling van wateropname door koken
Flamberen
Geflambeerde gerechten bereiden
Geflambeerde gerechten maken
Koken
Koken aan een terugvloeikoeler
Koken door middel van flamberen
Leerkracht koken beroepsonderwijs
Leerkracht voeding beroepsonderwijs
Onder terugloop laten koken
Proces voor het koken van wort
Vakdocent koken beroepsonderwijs
Vakdocent voeding beroepsonderwijs

Vertaling van "Koken " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
koken aan een terugvloeikoeler | onder terugloop laten koken

reflux | to maintain under reflux conditions




leerkracht koken beroepsonderwijs | vakdocent koken beroepsonderwijs | leerkracht voeding beroepsonderwijs | vakdocent voeding beroepsonderwijs

food technology teacher | vocational teacher in food service | cooking instructor | food service vocational teacher


geflambeerde gerechten maken | koken door middel van flamberen | flamberen | geflambeerde gerechten bereiden

cook flambeed dishes | present flamed dishes | prepare flambe dishes | prepare flambeed dishes


proces voor het koken van wort

the wort boiling process | wort boiling systems | wort boiling process | wort boiling processes


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
de ondernemingen Unilever NV en Unilever PLC en hun activiteiten op het gebied van bakken, koken en smeerproducten (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, Nederland).

Unilever NV’s and Unilever plc’s companies and businesses in the baking, cooking and spreads business (Unilever Baking Cooking and Spreads Business, the Netherlands).


de producten door invriezen, hetzij aan boord, hetzij in inrichtingen aan land, zouten, drogen, marineren en in voorkomend geval koken en pasteuriseren, zijn verduurzaamd of verwerkt en opgeslagen.

the products are stabilised or processed and stored by way of freezing, either on board vessels or in land facilities, salting, drying, marinating, and, where relevant, boiling and pasteurisation.


De afwijkingen zijn gerechtvaardigd door de milieuprestatie van lpg (lagere CO2-uitstoot dan andere, traditionele brandstoffen) en door zijn sociale rol, aangezien het de levering mogelijk maakt van energie voor primair gebruik door burgers (verwarming, koken en warm water) in perifere gebieden (zeer dunbevolkte gebieden, plattelands- en/of berggebieden, en eilanden).

The derogations are justified by the environmental role of LPG (in terms of reducing CO2 in comparison with other traditional fuels) and by its social role, as it makes it possible to supply energy for primary use by citizens (heating, cooking and water heating) in marginal areas (areas which are sparsely populated, rural or mountainous and islands).


F. overwegende dat de toegang voor iedereen tot moderne, duurzame energiediensten toegang inhoudt tot álle benodigde en gewenste energiediensten (niet alleen elektriciteit), bijvoorbeeld verlichting, warmtebronnen om te koken, warm water, verwarmings- en koelsystemen, toegang tot informatie en communicatie, energie voor productieve doeleinden en energie voor het genereren van inkomen;

F. whereas access to modern, sustainable energy services for all means access to the full range of energy services (not just electricity) needed and wanted, for example lighting, cooking and water heating, space heating, cooling, access to information and communications, and energy for productive uses and income generation;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
grote apparaten om te koken of voor een andere verwerking van levensmiddelen (zoals kookplaten, bakovens, fornuizen, magnetronovens, vast geïnstalleerde koffieapparaten)

Large appliances used for cooking and other processing of foods (e.g. hot plates, ovens, stoves, microwaves, fixed coffee machines)


kleine apparaten om te koken of voor een andere verwerking van levensmiddelen (zoals broodroosters, kookplaten, elektrische messen, dompelaars, snijmachines)

Small appliances used for cooking and other processing of foods (e.g. toasters, hotplates, electric knives, immersion coils, chopping machines)


Na het koken moeten de producten snel worden afgekoeld.

Rapid cooling must follow cooking.


Voor de watervoorziening vormen zij een aanvulling op de voorschriften van bijlage II, hoofdstuk VII, bij die verordening; schoon zeewater mag worden gebruikt voor het hanteren en wassen van visserijproducten, de productie van ijs dat gebruikt wordt voor het koelen van visserijproducten en het snel afkoelen van schaal- en weekdieren na het koken”.

In the case of water supply, they supplement the requirements of Annex II, Chapter VII to that Regulation; clean seawater may be used for the handling and washing of fishery products, the production of ice used to chill fishery products and the rapid cooling of crustaceans and molluscs after their cooking’.


3. In afwijking van artikel 3, lid 2, van Verordening (EG) nr. 853/2004 en sectie VIII, hoofdstuk IV, punt 1, van bijlage III bij die verordening mogen exploitanten van levensmiddelenbedrijven in inrichtingen aan land na het koken van schaal- en weekdieren schoon water voor de afkoeling gebruiken.

3. By way of derogation from Article 3(2) of Regulation (EC) No 853/2004 and Chapter IV(1) of Section VIII of Annex III to that Regulation, food business operators in establishments on land may use clean water for cooling after cooking crustaceans and molluscs.


ii)koken gedurende drie tot vijf minuten in een gesloten recipiënt waarin de temperatuur tussen 120 en 160 °C en de druk tussen 2 en 5 kg/cm ligt, gevolgd door verwijdering van de schelpen en vriezen van het vlees tot een kerntemperatuur van – 20 °C,

(ii)cooking for three to five minutes in an enclosed space where the temperature is between 120 and 160 °C and the pressure is between 2 and 5 kg/cm, followed by shelling and freezing of the flesh to a core temperature of – 20 °C.


w