Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aandeel mager vlees
Aandeel mager vlees van een geslacht varken
Allergie voor rood vlees
Bacon
Chef distributie vlees en vleesproducten
Corned beef
Customs manager vlees en vleesproducten
Dieet vrij van rood vlees
Distributiemanager vlees en vleesproducten
Ganzenlever
Geschiktheid van het vlees
Geschiktheid van het vlees voor menselijke consumptie
Gezondheid van het vlees
Ham
Import-exportmanager vlees en vleesproducten
Kikkerbilletjes
Logistiek planner vlees en vleesproducten
Magervleesaandeel
Magervleesaandeel van een varkenskarkas
Manager import-export vlees en vleesproducten
Product op basis van vlees
Rood vlees
Specialist im- en export van vlees en vleeswaren
Specialist import en export van vlees en vleeswaren
Specialiste im- en export van vlees en vleeswaren
Specialiste import en export van vlees en vleeswaren
Spek
Supervisor import-export vlees en vleesproducten
Verwerkt product op basis van vlees
Vleesextract
Vleespastei
Vleesproduct
Vleesprodukt
Vleeswaren
Worstje

Traduction de «Rood vlees » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous








logistiek planner vlees en vleesproducten | verantwoordelijke distributielogistiek vlees en vleesproducten | chef distributie vlees en vleesproducten | distributiemanager vlees en vleesproducten

assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner


customs manager vlees en vleesproducten | manager import-export vlees en vleesproducten | import-exportmanager vlees en vleesproducten | supervisor import-export vlees en vleesproducten

graduate import manager in meat and meat products | international trade manager in meat and meat products | customs compliance manager in meat and meat products | import export manager in meat and meat products


specialist im- en export van vlees en vleeswaren | specialiste import en export van vlees en vleeswaren | specialist import en export van vlees en vleeswaren | specialiste im- en export van vlees en vleeswaren

customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products


aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas

lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass


geschiktheid van het vlees | geschiktheid van het vlees voor menselijke consumptie | gezondheid van het vlees

fitness of meat for consumption


vleesproduct [ bacon | corned beef | ganzenlever | ham | kikkerbilletjes | product op basis van vlees | spek | verwerkt product op basis van vlees | vleesextract | vleespastei | vleesprodukt | vleeswaren | worstje ]

meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
4. De opleiding en de proeven hebben voornamelijk betrekking op rood vlees of vlees van pluimvee.

4. Training and tests are to concern principally red meat or poultry meat.


De oude productiegewoonten zorgen ervoor dat ook vandaag nog wordt gebruikgemaakt van rijp vlees en dat voor de „Saucisson de Lacaune” minstens 80 % mager vlees en voor de „Saucisse de Lacaune” minstens 70 % mager vlees wordt gebruikt. Hieraan dankt het product zijn karakteristieke rood-donkerrode kleur van mager vlees en zijn mager uitziende snijvlak.

Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its characteristic red to dark red colour and lean appearance when sliced.


Typisch voor de „Saucisson de Lacaune”/„Saucisse de Lacaune” zijn het rood-donkerrode magere vlees, de grote vleesdeeltjes met regelmatige vorm en het mager uitziende snijvlak.

‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ is characterised by lean meat that is red to dark red in colour, in coarse, evenly-sized crumbs, with a lean appearance when sliced.


Als uit een verslag van het VVB blijkt dat 50 procent van de inspecties niet kon worden uitgevoerd of problemen met zich meebracht, werpt u een meute hongerige wolven als het ware een stuk rood vlees toe, zoals u hier vanavond wellicht merkt.

For an FVO report to come back that said 50% of the inspections failed or had problems with them is just like throwing red meat to a pack of hungry wolves, as you perhaps see this evening.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De landbouwcoöperaties zijn eigenaars van enkele van de bekendste Noorse merken als TINE (zuivelproducten), Gilde (rood vlees) en Prior (eieren en gevogelte).

The agricultural cooperatives are owners of some of the most well-known Norwegian brands like TINE (dairy products), Gilde (red meat) and Prior (eggs and poultry).


De moederkoeien worden in de wei gehouden en kalveren drinken een aantal maanden melk, maar eten ook al gras, waar ijzer in zit, en krijgen zo roze of rood vlees.

Mother cows are kept at pasture, and the calves drink milk for several months but are also already eating grass, which contains iron, making their meat pink or red.


Het (fiscaal) gewicht mag niet minder dan 100 kg bedragen, behalve voor vaarzen van 18 tot 30 maanden oud, waarvoor het gewicht wordt vastgesteld op 85 kg, en het vlees moet intens rood gekleurd zijn. Men laat de karkassen langzaam besterven.

The weight of carcasses for tax purposes must be 100 kg or more, except for heifers of between 18 and 30 months, for which the weight is set at 85 kg. The carcasses must be deep red in colour.


Benaming: Verlenging van de looptijd van het „Red Meat Industry Forum Scheme” (Regeling inzake een forum voor de industrie in de sector rood vlees)

Objective: Prolongation of the Red Meat Industry Forum Scheme for 3 years with an increase of the budget


4. De opleiding en de proeven hebben voornamelijk betrekking op rood vlees of vlees van pluimvee.

4. Training and tests are to concern principally red meat or poultry meat.


3. Bij de opleiding en de tests staat ofwel rood vlees of vlees van pluimvee centraal.

3. The training and tests shall focus either on red meat or poultry meat.


w