Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aandeel mager vlees
Aandeel mager vlees van een geslacht varken
Bescherming van de gezondheid
Chef distributie vlees en vleesproducten
Customs manager vlees en vleesproducten
Distributiemanager vlees en vleesproducten
Eend
Gans
Geschiktheid van het vlees
Geschiktheid van het vlees voor menselijke consumptie
Gezondheid
Gezondheid van het vlees
Gezondheidsbeleid
Import-exportmanager vlees en vleesproducten
Kalkoen
Logistiek planner vlees en vleesproducten
Magervleesaandeel
Magervleesaandeel van een varkenskarkas
Manager import-export vlees en vleesproducten
Specialist im- en export van vlees en vleeswaren
Specialist import en export van vlees en vleeswaren
Specialiste im- en export van vlees en vleeswaren
Specialiste import en export van vlees en vleeswaren
Supervisor import-export vlees en vleesproducten

Traduction de «gezondheid van het vlees » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
geschiktheid van het vlees | geschiktheid van het vlees voor menselijke consumptie | gezondheid van het vlees

fitness of meat for consumption


customs manager vlees en vleesproducten | manager import-export vlees en vleesproducten | import-exportmanager vlees en vleesproducten | supervisor import-export vlees en vleesproducten

graduate import manager in meat and meat products | international trade manager in meat and meat products | customs compliance manager in meat and meat products | import export manager in meat and meat products


specialist im- en export van vlees en vleeswaren | specialiste import en export van vlees en vleeswaren | specialist import en export van vlees en vleeswaren | specialiste im- en export van vlees en vleeswaren

customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products


logistiek planner vlees en vleesproducten | verantwoordelijke distributielogistiek vlees en vleesproducten | chef distributie vlees en vleesproducten | distributiemanager vlees en vleesproducten

assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner








gezondheidsbeleid [ bescherming van de gezondheid | gezondheid ]

health policy [ health | health protection ]


aandeel mager vlees | aandeel mager vlees van een geslacht varken | mager vlees als percentage van het gewicht van het karkas | magervleesaandeel | magervleesaandeel van een varkenskarkas

lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass


directoraat 2- Gezondheid, Consumentenzaken, Levensmiddelen, Onderwijs, Jeugdzaken, Cultuur, Audiovisuele Sector en Sport | directoraat 3 -Werkgelegenheid en Sociaal Beleid, Gezondheid en Levensmiddelen | directoraat 4 - Werkgelegenheid, Sociaal Beleid, Gezondheid en Levensmiddelen | directoraat Gezondheid, Consumentenzaken, Levensmiddelen, Onderwijs, Jeugdzaken, Cultuur, Audiovisuele Sector en Sport

Directorate 3 - Employment and Social Policy, Health and Foodstuffs | Directorate 4 - Employment, Social Policy, Health and Foodstuffs
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Het doel van de richtlijn is het beschermen van de gezondheid van mens en dier door het stellen van eisen aan de handel in en de invoer van alle dierlijke producten die zijn bedoeld voor menselijke consumptie die niet reeds vallen onder de wetgeving inzake vers vlees en vleesproducten.

It aims to protect animal health and human health by setting out requirements for the trade or import of all animal products intended for human consumption that are not already specifically covered by the legislation relating to fresh meat and meat products.


Bovendien wordt in hoofdstuk II van sectie IV van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 853/2004 bepaald dat de gekwalificeerde persoon zo spoedig mogelijk na het doden van grof vrij wild het gedode dier en de weg ge haalde ingewanden moet onderzoeken om na te gaan of er kenmerken zijn die erop kunnen wijzen dat het vlees een risico voor de gezondheid vormt.

In addition, Chapter II of Section IV of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004 provides that, as soon as possible after the killing of large wild game, the trained person must carry out an examination of the body, and of any viscera removed, to identify any characteristics that may indicate that the meat presents a health risk.


Wanneer tijdens dat onderzoek geen abnormale kenmerken worden vastgesteld die erop kunnen wijzen dat het vlees een risico voor de gezondheid vormt, er vóór het doden geen abnormaal gedrag is geconstateerd en er geen effecten van milieuverontreiniging worden vermoed, moet de gekwalificeerde persoon een genummerde verklaring waarin dit wordt gestaafd aan het gedode dier bevestigen.

If during that examination no abnormal characteristics are found that may indicate that the meat presents a health risk, no abnormal behaviour was observed before killing and there is no suspicion of environmental contamination, the trained person must attach to the animal body a numbered declaration to that effect.


Voor vlees van vrij wild moeten jagers worden opgeleid op het gebied van gezondheid en hygiëne.

For wild game meat, hunters must be trained in health and hygiene.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
“Trombine” is zo’n stof, die wordt gewonnen uit eetbare delen van dieren, geen gevaar voor de gezondheid oplevert en ervoor zorgt dat losse stukjes vlees aan elkaar worden geplakt tot één stuk vlees.

One such substance is thrombin, which is obtained from edible parts of animals and which is not harmful to health. Its role is to combine individual pieces of meat together into a single meat product.


Ter bescherming van de gezondheid van de consumenten en de producenten van vlees van pluimvee moet het Europees Parlement het standpunt bevestigen dat het in juni 2008 heeft ingenomen.

In the context of promoting both consumer health and the interests of poultry breeders, it is essential that Parliament confirms its position of June 2008.


De manier waarop wij met gezondheid en voeding omgaan, wordt door onze maatschappelijke omgeving bepaald. Wie erover klaagt dat de vleesconsumptie toeneemt, dient wel te bedenken dat dit ook komt doordat meer mensen zich een stukje vlees kunnen permitteren en niet alleen doordat er per persoon meer vlees gegeten wordt.

However, it is on the increase because more people in society can afford to eat meat, not because per capita meat consumption itself is rising.


b)abnormaal gedrag en pathologische veranderingen bij vrij wild als gevolg van ziekten, milieuverontreiniging of andere factoren die negatieve gevolgen kunnen hebben voor de gezondheid van de mens als het vlees wordt geconsumeerd.

(b)abnormal behaviour and pathological changes in wild game due to diseases, environmental contamination or other factors which may affect human health after consumption.


A. overwegende dat het voeden van herkauwers met vlees- en beendermeel de voornaamste factor van de verspreiding van BSE in de EU geweest is; dat het gebruik van vlees- en beendermeel in voeder nog steeds een aspect is van het gemeenschappelijk landbouwbeleid, dat de intensifiëring en industrialisering van de landbouw in heel Europa gestimuleerd heeft; dat de vervanging van deze producten door olie- en eiwithoudende gewassen niet mag leiden tot de invoer van genetisch gemodificeerde gewassen, hetgeen extra problemen kan oplevere ...[+++]

A. whereas the feeding of meat and bone meal to ruminants has been the key factor in the spreading of BSE in the EU; whereas the utilisation of meat and bone meal in animal feedstuff is still part of the common agricultural policy which has favoured intensification and industrialisation of agriculture throughout Europe; whereas substitution of these substances with oil and protein plants should not lead to the import of genetically modified crops as this might create additional problems in terms of animal and human health,


Een van de belangrijkste resultaten van de Conferentie over vlees- en beendermeel is, dat men het er in het algemeen over eens is dat "recycling" van karkassen en slachtafvalmateriaal door de productie van vlees- en beendermeel om economische, ecologische en met de gezondheid verband houdende reden het beste recyclingalternatief is.

One of the most important results of the meat-and-bone meal conference is the broad consensus that the recycling of animal carcases and slaughter waste by the production of meat-and-bone meal offers the best alternative on economic, environmental and health policy grounds.


w