Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Druiven persen
Toezien op het persen van druiven
Wijn persen

Traduction de «Toezien op het persen van druiven » (Néerlandais → Anglais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
toezien op het persen van druiven

supervise processing of grapes | supervising pressing of grapes | supervise grape pressing | supervising grape pressing


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Schilfwein, Strohwein: de druiven moeten gedurende minstens 3 maanden vóór het persen op riet of stro worden opgeslagen en natuurlijk worden gedroogd; het suikergehalte moet minstens 25 °KMW bedragen.

Schilfwein, Strohwein: Grapes must be stored and naturally dried on reed or straw for at least 3 months before pressing; minimum sugar content must be 25 °KMW.


„Druivendraf”: de na het persen van verse druiven overblijvende substantie, al dan niet gegist.

Grape marc’ shall mean the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.


Eiswein: de druiven moeten bij het oogsten en het persen op natuurlijke wijze bevroren zijn en moeten een minimum suikergehalte van 25 °KMW hebben.

Eiswein: Grapes must be naturally frozen during harvest and pressing and must have a minimum sugar content of 25 °KMW.


Ledeno vino: de druiven moeten bij het oogsten en het persen op natuurlijke wijze bevroren zijn en moeten een suikergehalte van minstens 128 graden Öchsle hebben.

Ledeno vino: grapes must be naturally frozen during harvest and pressing and must have a minimum sugar content of 128odegrees Oechsle.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Slamno vino (vino iz sušenega grozdja): de druiven moeten vóór het persen op riet of stro worden opgeslagen en daar op natuurlijke wijze worden gedroogd.

Slamno vino (vino iz sušenega grozdja): grapes must be stored and naturally dried on reed or straw before pressing.


„Druivendraf”: de na het persen van verse druiven overblijvende substantie, al dan niet gegist.

Grape marc’ shall mean the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.


21. Druivendraf: de na het persen van druiven overblijvende substantie, al dan niet gegist.

21. Grape marc: the residue from the pressing of fresh grapes, whether or not fermented.




D'autres ont cherché : druiven persen     wijn persen     Toezien op het persen van druiven     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Toezien op het persen van druiven' ->

Date index: 2023-07-25
w