Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Fructose
Geraffineerde suiker
Product op basis van suiker
Produkt op basis van suiker
Suiker
TS
TVOC
TVOS
Totaal aan vluchtige organische koolstof
Totaal aan vluchtige organische stoffen
Totaal gehalte aan vluchtige organische stoffen
Totaal suiker
Totaal toegelaten vangst
Totaal toegestane vangst
Totaalgehalte aan suikers
Totale emissie van vluchtige organische stoffen
Vruchtensuiker
Witte suiker

Vertaling van "Totaal suiker " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
totaal suiker | totaalgehalte aan suikers | TS [Abbr.]

total sugar




witte suiker [ geraffineerde suiker ]

white sugar [ refined sugar ]


chef distributie suiker, chocolade en suikerwerk | manager goederenstroom suiker, chocolade en suikerwerk | distributiemanager suiker, chocolade en suikerwerk | supply chain manager suiker, chocolade en suikerwerk

senior sugar, chocolate and sugar confectionery distribution manager | sugar, chocolate and sugar confectionery logistics planner | graduate sugar, chocolate and sugar confectionery distribution manager | sugar, chocolate and sugar confectionery distribution manager


customs manager suiker, chocolade en suikerwerk | manager internationale handel suiker, chocolade en suikerwerk | afdelingshoofd internationale transit suiker, chocolade en suikerwerk | import-exportmanager suiker, chocolade en suikerwerk

assistant export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | graduate import export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | import export manager in sugar, chocolate and sugar confectionery | international trade compliance manager in sugar, chocolate and sugar confectionery


specialist im- en export van suiker, chocolade en suikerwaren | specialiste import en export van suiker, chocolade en suikerwaren | specialist import en export van suiker, chocolade en suikerwaren | specialiste im- en export van suiker, chocolade en suikerwaren

graduate export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | trainee export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | customs compliance specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery | import export specialist in sugar, chocolate and sugar confectionery


suiker [ fructose | vruchtensuiker ]

sugar [ fructose | fruit sugar | Carbohydrates(ECLAS) ]


Totaal toegelaten vangst | Totaal toegestane vangst

TAC | Total allowable catch


product op basis van suiker [ produkt op basis van suiker ]

sugar product [ Sugar(STW) ]


totaal aan vluchtige organische koolstof | totaal aan vluchtige organische stoffen | totaal gehalte aan vluchtige organische stoffen | totale emissie van vluchtige organische stoffen | TVOC [Abbr.] | TVOS [Abbr.]

total volatile organic carbon | total volatile organic compounds | TVOC [Abbr.] | TVOCs [Abbr.]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Totaal kationen in milli-equivalent per kilogram totaal suikers:

Total cations in milliequivalents per kilogram of total sugars:


Het methylfurfuralgehalte van de gerectificeerde geconcentreerde wijnmost wordt uitgedrukt in milligram per kilogram totaal suiker.

The hydroxymethylfurfural concentration in rectified concentrated musts is expressed in milligrams per kilogram of total sugars.


Het hydroxymethylfurfuralgehalte in milligram per kilogram totaal suiker is dus:

The hydroxymethylfurfural concentration in milligrams per kilogram of total sugars is given by:


Het ethylalcoholgehalte wordt opgegeven in gram per kilogram totaal suiker met één decimaal.

The ethanol is expressed in grams per kilogram of total sugars and is quoted to one decimal place.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het ethylalcoholgehalte, uitgedrukt in gram per kilogram totaal suiker, is:

Ethanol concentration in g/kg of total sugars is given by:


met een gehalte aan suikers, uitgedrukt in invertsuiker, van 90-130 gram per liter, en een totaal zuurgehalte, uitgedrukt in wijnsteenzuur, van ten minste 2,5 gram per liter.

which has a sugar content expressed as invert sugar of 90-130 grams per litre and a total acidity of at least 2,5 grams per litre expressed as tartaric acid.


met een gehalte aan suikers, uitgedrukt in invertsuiker, van 45-50 gram per liter, en een totaal zuurgehalte, uitgedrukt in wijnsteenzuur, van ten minste 3 gram per liter.

which has a sugar content expressed as invert sugar of 45-50 grams per litre, and a total acidity of not less than 3 grams per litre expressed as tartaric acid.


„extra droog”: voor producten met een gehalte aan suikers van minder dan 30 gram per liter en, voor de categorie gearomatiseerde wijnen, en in afwijking van het bepaalde in artikel 3, lid 2, onder g) , een totaal alcoholvolumegehalte van ten minste 15 % vol.

‘extra-dry’: in the case of products with a sugar content of less than 30 grams per litre and, for the category of aromatised wines and by way of derogation from Article 3(2)(g) , a minimum total alcoholic strength by volume of 15 % vol.;


„droog”: voor producten met een gehalte aan suikers van minder dan 50 gram per liter en, voor de categorie gearomatiseerde wijnen, en in afwijking van het bepaalde in artikel 3, lid 2, onder g, een totaal alcoholvolumegehalte van ten minste 16 % vol.) ;

‘dry’: in the case of products with a sugar content of less than 50 grams per litre and, for the category of aromatised wines and by way of derogation from Article 3(2)(g) , a minimum total alcoholic strength by volume of 16 % vol.;


Om de garanties te kunnen aanpassen, dient in de eerste plaats het voor een verkoopseizoen geconstateerde verschil tussen het voor uitvoer beschikbare volume in de Gemeenschap en het volume waarin de overeenkomst voorziet, te worden verdeeld over suiker, isoglucose en insulinestroop naar gelang van het procentuele aandeel van de quota voor elk product in het totaal van de voor deze drie producten voor de gehele Gemeenschap vastgestelde quota.

As a first step in adjusting the guarantees, the difference recorded for a given marketing year between the Community's exportable volume and the amount set in the Agreement should be apportioned between sugar, isoglucose and inulin syrup according to the percentages which the quotas of each represent in the total quota set for all three products for the Community.


w