Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
After four program
After hour
After hours
After school program
After school recreational program
After-bake
After-four program
After-hour
After-hours
After-hours club
After-school program
After-school recreational program
Afterhour
Afterhour club
Afterhours
Bake
Bake a good
Bake goods
Bake pastries for special events
Bake pastry for special events
Bake special events' pastries
Baking goods
Club after-hours
Kiln-baked product moving
Kiln-baked product transferring
Postcure
Prepare pastry recipes for particular events
Rave bar
Rave club
Read after write check
Read after write verify
Read-after-write check
Read-after-write verification
Read-after-write verify
Stoving
Transfer kiln-baked products
Transferring kiln-baked products

Traduction de «After-bake » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
after-bake | postcure

postcuisson | post-traitement | recuit




after-bake | postcure | stoving

post-cuisson | post-traitement | recuit


postcure [ after-bake ]

postcuisson [ post-traitement | recuit ]


bake | baking goods | bake a good | bake goods

confectionner des produits de boulangerie


kiln-baked product moving | transferring kiln-baked products | kiln-baked product transferring | transfer kiln-baked products

transférer des produits cuits au four


bake pastries for special events | prepare pastry recipes for particular events | bake pastry for special events | bake special events' pastries

préparer des pâtisseries pour des manifestations particulières | élaborer des pâtisseries pour des événements particuliers | préparer des pâtisseries pour des événements particuliers


after-school program [ after-four program | after-school recreational program | after four program | after school program | after school recreational program ]

garde parascolaire [ garde parascolaire après la classe | garde après la classe | programme post scolaire | programme pour la sortie des classes | service de garde après l'école ]


rave club | rave bar | after-hours club | afterhour club | club after-hours | after hours | after hour | afterhours | after-hours | afterhour | after-hour

bar techno


read-after-write verify [ read after write verify | read-after-write check | read after write check | read-after-write verification ]

contrôle par lecture après écriture
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
It is a very fragrant and tasty bread, with a certain acidity which maintains the sensation of freshness and a pleasant texture for 8-9 hours after baking.

Ce pain a un arôme et un goût prononcés. Il présente une certaine acidité qui préserve la sensation de fraîcheur ainsi qu'une texture agréable 8 à 9 heures après la cuisson.


Shortly after that, the man asked to exchange this by giving Victor Beyonnie's father one bag of flour, three pounds of lard, and baking powder.

Peu de temps après, l'homme a demandé au père de Victor Beyonnie de la lui donner en échange d'un sac de farine, de trois livres de saindoux et de la poudre à pâte.


Security needs to be baked into these investments in efficiency and effectiveness, baked into this development of connectivity to the web rather than tacked on after a successful attack occurs.

Or, il est possible que la connectivité Web de ces appareils constitue un mécanisme par lequel des adversaires pourraient mener des attaques. La sécurité doit faire partie intégrante des investissements liés à l’efficacité et l’efficience et au développement de la connectivité à l’Internet.


Moisture content: at eight hours after baking, not more than 50 %.

Teneur en humidité: au maximum 50 % huit heures après la cuisson.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It is a slow-fermentation bread, shaped exclusively by hand and baked slowly in ovens with a refractory floor. It has a crisp, toasted-brown crust, a tender, spongy crumb with large alveoles, which keeps its fresh appearance and pleasant texture for 8-9 hours after it is baked.

Il s’agit d’un pain à fermentation longue, façonné entièrement à la main et cuit lentement dans un four à sole réfractaire, qui présente une croûte croustillante et grillée ainsi qu'une mie tendre et spongieuse à grandes alvéoles, ce qui préserve la sensation de fraîcheur et la texture agréable du pain encore 8 à 9 heures après la cuisson.


It is worth reviewing how we got here, how we got to a place where years after clear fraud has been exposed, this allegedly tough on crime government is only now getting around to proposing completely inadequate, half-baked remedies.

Il y a lieu de récapituler les événements, de voir comment nous avons pu en arriver là, des années après que la fraude ait été dénoncée. Ce n'est que maintenant que ce gouvernement soi-disant sévère face à la criminalité finit par proposer des solutions totalement inadéquates et mal pensées.


The dough is rolled or poured into a circular form (2 to 3mm thick, 9.5 to 12cm in diameter) and after baking is twisted into a cornet shape, which gives it the approximate appearance of a human ear.

La pâte est enroulée sur elle-même ou versée dans un moule circulaire (2 à 3 mm d'épaisseur et 9,5 à 12 cm de diamètre); une fois cuite, elle est pliée en forme de cornet évoquant une oreille humaine.


suitable for kneading, grinding, simple or multiple fermentation or cutting up to obtain a dough which, after baking or other equivalent heat treatment, directly produces products falling within CN code 1905, as referred to in A1;

apte à être soumise à des traitements tels que le pétrissage, le moulage, la fermentation simple ou multiple ou le découpage pour obtenir directement une pâte qui, après passage au four ou après un autre traitement thermique équivalent, permet d'obtenir directement des produits du code NC 1905, visés au point A1;


Mr. Gordon Harrison: We want, within the regulatory system, a requirement, before a crop variety can go to unconfined release and therefore run the risk of the kinds of issues that have been raised about cross-pollination and loss of control and that kind of thing, and after all of the other scientific concerns have been met, that a market impact assessment be conducted where an intervenor has said “This is of real concern to me; I want that to happen”, whether that intervenor is the milling industry, the baking industry, a producer organization, or in fact a duly constituted consumer organization that's recognized by the Government of ...[+++]

Laquelle des deux positions prônez-vous? M. Gordon Harrison: Nous voulons qu'il y ait, dans le cadre de réglementation, une exigence qui stipule qu'une variété de culture doit, avant qu'elle ne soit disséminée en milieu ouvert et qu'elle ne donne lieu à divers problèmes, comme la pollinisation croisée, la perte de contrôle, ainsi de suite, et après que tous les autres critères scientifiques ont été remplis, faire l'objet d'une étude de marché si un intervenant qui se dit préoccupé par la question en fait la demande, que cet intervenant soit l'industrie meunière, l'industrie boulangère, une association de producteurs ou une association de ...[+++]


w