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After-bake
Bake
Bake a good
Bake goods
Bake pastries for special events
Bake pastry for special events
Bake special events' pastries
Baking goods
Kiln-baked product moving
Kiln-baked product transferring
Postcure
Prepare pastry recipes for particular events
Stoving
Transfer kiln-baked products
Transferring kiln-baked products

Vertaling van "After-bake " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
after-bake | postcure

postcuisson | post-traitement | recuit




after-bake | postcure | stoving

post-cuisson | post-traitement | recuit


bake | baking goods | bake a good | bake goods

confectionner des produits de boulangerie


kiln-baked product moving | transferring kiln-baked products | kiln-baked product transferring | transfer kiln-baked products

transférer des produits cuits au four


bake pastries for special events | prepare pastry recipes for particular events | bake pastry for special events | bake special events' pastries

préparer des pâtisseries pour des manifestations particulières | élaborer des pâtisseries pour des événements particuliers | préparer des pâtisseries pour des événements particuliers


It is a very fragrant and tasty bread, with a certain acidity which maintains the sensation of freshness and a pleasant texture for 8-9 hours after baking.

Ce pain a un arôme et un goût prononcés. Il présente une certaine acidité qui préserve la sensation de fraîcheur ainsi qu'une texture agréable 8 à 9 heures après la cuisson.


Moisture content: at eight hours after baking, not more than 50 %.

Teneur en humidité: au maximum 50 % huit heures après la cuisson.


It is a slow-fermentation bread, shaped exclusively by hand and baked slowly in ovens with a refractory floor. It has a crisp, toasted-brown crust, a tender, spongy crumb with large alveoles, which keeps its fresh appearance and pleasant texture for 8-9 hours after it is baked.

Il s’agit d’un pain à fermentation longue, façonné entièrement à la main et cuit lentement dans un four à sole réfractaire, qui présente une croûte croustillante et grillée ainsi qu'une mie tendre et spongieuse à grandes alvéoles, ce qui préserve la sensation de fraîcheur et la texture agréable du pain encore 8 à 9 heures après la cuisson.


The dough is rolled or poured into a circular form (2 to 3mm thick, 9.5 to 12cm in diameter) and after baking is twisted into a cornet shape, which gives it the approximate appearance of a human ear.

La pâte est enroulée sur elle-même ou versée dans un moule circulaire (2 à 3 mm d'épaisseur et 9,5 à 12 cm de diamètre); une fois cuite, elle est pliée en forme de cornet évoquant une oreille humaine.


suitable for kneading, grinding, simple or multiple fermentation or cutting up to obtain a dough which, after baking or other equivalent heat treatment, directly produces products falling within CN code 1905, as referred to in A1;

apte à être soumise à des traitements tels que le pétrissage, le moulage, la fermentation simple ou multiple ou le découpage pour obtenir directement une pâte qui, après passage au four ou après un autre traitement thermique équivalent, permet d'obtenir directement des produits du code NC 1905, visés au point A1;




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Date index: 2021-05-28
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