Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aspects of chocolate that are chemical
Automatic chocolate molding line
Automatic chocolate moulding line
Baking chocolate
Begin chocolate moulding line
Bitter chocolate
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate coating
Chocolate cover
Chocolate history
Chocolate molding line
Chocolate moulding line
Chocolate past
Close matter
Cooking chocolate
Couverture
Couverture chocolate
Dark chocolate
Full chocolate
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Narrow copy
Narrow set type
Plain chocolate
Set solid
Set solid lines
Solid
Solid chocolate
Solid chocolate bar
Solid composition
Solid copy
Solid matter
Solid type
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Traditions of chocolate
Unsweetened chocolate

Vertaling van "Solid chocolate " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
solid chocolate bar

tablette de chocolat pleine [ tablette de chocolat noir ]




chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

histoire du chocolat


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

caractéristiques chimiques des chocolats


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

lancer une ligne de moulage de chocolat


cooking chocolate | baking chocolate | bitter chocolate | unsweetened chocolate | plain chocolate

chocolat de ménage | chocolat à cuire | chocolat ordinaire | chocolat non sucré


automatic chocolate moulding line [ automatic chocolate molding line | chocolate moulding line | chocolate molding line ]

ligne pour moulage automatique du chocolat


bitter chocolate [ dark chocolate | plain chocolate ]

chocolat amer [ chocolat noir | chocolat noir amer ]


couverture chocolate (1) | chocolate coating (2) | chocolate cover (3) | couverture (4)

chocolat de couverture | couverture


solid matter | solid | close matter | solid copy | solid type | set solid lines | narrow copy | narrow set type | solid composition | set solid

composition compacte | matière pleine | plein | composition pleine | texte plein | composition non interlignée | composition serrée
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Industrial chocolate, sold in both liquid and solid form, is used by customers in the food processing industry to produce consumer foodstuffs such as biscuits, ice-cream and chocolate confectionery.

Le chocolat industriel, vendu sous forme liquide ou solide, est utilisé par les clients du secteur de la transformation alimentaire pour produire des denrées alimentaires destinées à la consommation telles que des biscuits, de la crème glacée et des confiseries à base de chocolat.


Industrial chocolate, which is sold in liquid or solid form, is used by customers in the food processing industry to produce end-consumer products.

Le chocolat industriel, vendu sous forme liquide ou solide, est utilisé par les clients du secteur de la transformation alimentaire pour produire des biens de consommation finale.


(iii) 180 grams of solids per litre of which amount not less than 50 grams shall be milk fat, or, where cocoa or chocolate syrup, fruit, nuts or confections have been added, 180 grams of solids per litre of which amount not less than 40 grams shall be milk fat; and

(iii) 180 grammes de solides au litre dont au moins 50 grammes doivent être de la matière grasse du lait, ou, si du cacao ou du sirop de chocolat, des fruits, des noix ou des confiseries ont été ajoutés, 180 grammes de solides au litre, dont au moins 40 grammes doivent être de la matière grasse du lait;


Chocolate with ≥ 50 % total dry cocoa solids

chocolat avec ≥ 50 % de matière sèche totale de cacao.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Chocolate with ≥ 50 % total dry cocoa solids

chocolat avec ≥ 50 % de matière sèche totale de cacao.


Chocolate with ≥ 50 % total dry cocoa solids

chocolat avec ≥ 50 % de matière sèche totale de cacao.


If I could share one brief historical fact with the House concerning my own country: the first mention of solid chocolate being sold in the UK was in 1657 when a Frenchman opened a shop in London.

Je voudrais évoquer une brève anecdote historique concernant mon propre pays : la première fois qu'il est fait mention de chocolat solide vendu au Royaume-Uni remonte à 1657, lorsqu'un Français ouvre une boutique de chocolat à Londres.


The labelling of powdered chocolate, of sweetened cocoas, as well as of chocolate, milk chocolate, family milk chocolate, chocolate a la taza and chocolate familiar a la taza must indicate the total dry cocoa solids content.

L’étiquetage des chocolats en poudre, des cacaos sucrés, ainsi que du chocolat, du chocolat au lait, du chocolat de ménage au lait, du chocolate a la taza et du chocolate familiar a la taza doit indiquer la teneur en matière sèche totale de cacao.


The Commission is proposing to resolve the problem as follows. In future all Member States would be allowed to permit their chocolate makers to add to the 35% dry cocoa solids and 18% cocoa butter other vegetable fats up to a limit of 5%.

La proposition de la Commission prévoit de résoudre le problème de la manière suivante : tous les États membres seront désormais libres d'autoriser leurs chocolatiers à employer, en plus de 35 % de matière sèche totale de cacao et de 18 % de beurre de cacao, jusqu'à 5 % d'autres graisses végétales.


It provided that chocolate should have a total dry cocoa solids content of at least 35%, including at least 18% cocoa butter.

En effet, cette dernière prévoit que le chocolat doit contenir au moins 35 % de matière sèche totale de cacao, soit au moins 18 % de beurre de cacao.


w