Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
1-pentanol
1-pentol
4-methoxybenzenemethanol
4-methoxybenzyl alcohol
Alcohol of vinous origin
Alcoholic cerebellar ataxia
Alcoholic hallucinosis
Amyl alcohol
Amylol
Anise alcohol
Anisic alcohol
Anisyl alcohol
BAC
BAL
Blood alcohol concentration
Blood alcohol content
Blood alcohol level
Blood-alcohol concentration
Blood-alcohol content
Blood-alcohol level
Butylcarbinol
Cerebral degeneration
Chronic alcoholism Dipsomania Drug addiction
Degeneration
Delirium tremens
Diluted vinous alcohol
Disorder of personality and behaviour
Dysfunction of autonomic nervous system due to alcohol
Encephalopathy
ICAA
International Bureau Against Alcoholism
International Council on Alcohol and Addictions
International Council on Alcohol and Alcoholism
International Temperance Union
International Union Against Alcoholism
Jealousy
N-amyl alcohol
N-butylcarbinol
N-pentan-1-ol
N-pentanol
N-pentyl alcohol
Normal amyl alcohol
P-methoxybenzyl alcohol
Para-methoxybenzyl alcohol
Paranoia
Pentan-1-ol
Pentanol
Pentanol-1
Pentasol
Pentyl alcohol
Primary amyl alcohol
Psychoactive substance abuse
Psychosis NOS
Raw vinous alcohol
Raw wine alcohol
Vinous alcohol
Wine alcohol

Traduction de «Vinous alcohol » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
raw vinous alcohol | raw wine alcohol

alcool brut de vin


diluted vinous alcohol

dilution alcoolique d'origine viti-vinicole


alcohol of vinous origin | vinous alcohol | wine alcohol

alcool de vin | alcool d'origine vinique | alcool vinique | esprit de vin


Definition: This block contains a wide variety of disorders that differ in severity and clinical form but that are all attributable to the use of one or more psychoactive substances, which may or may not have been medically prescribed. The third character of the code identifies the substance involved, and the fourth character specifies the clinical state. The codes should be used, as required, for each substance specified, but it should be noted that not all fourth character codes are applicable to all substances. Identification of the psychoactive substance should be based on as many sources of information as possible. These include self-report data, analysis of blood and other body fluids, characteristic physical and psychological symptom ...[+++]

Modificateurs Les subdivisions suivantes peuvent être utilisées comme quatrième chiffre avec les rubriques F10-F19: Code Titre .0 Intoxication aiguë Etat consécutif à la prise d'une substance psycho-active et entraînant des perturbations de la conscience, des facultés cognitives, de la perception, de l'affect ou du comportement, ou d'autres fonctions et réponses psychophysiologiques. Les perturbations sont directement liées aux effets pharmacologiques aigus de la substance consommée, et disparaissent avec le temps, avec guérison complète, sauf dans les cas ayant entraîné des lésions organiques ou d'autres complications. Parmi les complications, on peut citer: les traumatismes, les fausses routes avec inhalation de vomissements, le delirium, ...[+++]


(4-methoxyphenyl)methanol [ 4-methoxybenzenemethanol | 4-methoxybenzyl alcohol | anisic alcohol | anise alcohol | anisyl alcohol | para-methoxybenzyl alcohol | p-methoxybenzyl alcohol ]

(4-méthoxyphényl)méthanol [ 4-méthoxybenzèneméthanol | alcool 4-méthoxybenzylique | alcool p-méthoxybenzylique | alcool anisique | alcool para-méthoxybenzylique | alcool méthyl p-oxybenzylique ]


pentan-1-ol [ amyl alcohol | n-amyl alcohol | normal amyl alcohol | amylol | butylcarbinol | n-butylcarbinol | pentanol | n-pentanol | n-pentan-1-ol | 1-pentanol | pentanol-1 | pentasol | 1-pentol | pentyl alcohol | n-pentyl alcohol | primary amyl alcohol ]

pentan-1-ol [ alcool amylique | alcool n-amylique | alcool amylique normal | amylol | butylcarbinol | n-butylcarbinol | pentanol | n-pentanol | n-pentan-1-ol | 1-pentanol | pentanol-1 | pentasol | 1-pentol | alcool pentylique | alcool n-pentylique | alcool amylique primaire ]


blood-alcohol level | BAL | blood alcohol level | blood alcohol concentration | blood-alcohol concentration | BAC | blood alcohol content | blood-alcohol content

alcoolémie | taux d'alcoolémie


International Council on Alcohol and Addictions [ ICAA | International Council on Alcohol and Alcoholism | International Temperance Union | International Union Against Alcoholism | International Bureau Against Alcoholism ]

Conseil international sur les problèmes de l'alcoolisme et des toxicomanies [ CIPAT | Conseil international sur les problèmes de l'alcool et de l'alcoolisme | Union internationale contre l'alcoolisme | Bureau international contre l'alcoolisme ]


Evidence of alcohol involvement determined by blood alcohol level

Preuves du rôle de l'alcool confirmé par le taux d'alcoolémie


Alcoholic:cerebellar:ataxia | degeneration | cerebral degeneration | encephalopathy | Dysfunction of autonomic nervous system due to alcohol

Ataxie cérébelleuse | Dégénérescence cérébelleuse | Dégénérescence cérébrale | Dysautonomie | Encéphalopathie | alcoolique
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
2. List of liqueur wines with a protected designation of origin produced from fermenting grape must with an initial natural alcoholic strength by volume of not less than 11 % vol. obtained by the addition of neutral alcohol or of a distillate of wine with a an actual alcoholic strength by volume of not less than 70 % vol., or of spirit of vinous origin.

2. Liste des v.l.a.o.p. élaborés à partir de moût de raisins, en cours de fermentation, dont le titre alcoométrique volumique naturel initial est égal au moins à 11 % vol, obtenus par addition d’alcool neutre, ou d’un distillat de vin ayant un titre alcoométrique volumique acquis non inférieur à 70 % vol, ou d’eau-de-vie d’origine viticole.


either of neutral alcohol of vinous origin, including alcohol obtained from the distillation of dried grapes, having an actual alcoholic strength of not less than 96 % vol..

soit d'alcool neutre d'origine vinique, y compris l'alcool issu de la distillation de raisins secs, ayant un titre alcoométrique acquis non inférieur à 96 % vol..


11 % vol. in the case of liqueur wines with a protected designation of origin obtained by the addition of neutral alcohol, or of a distillate of wine with an actual alcoholic strength by volume of not less than 70 % vol., or of spirit of vinous origin,

11 % vol, dans le cas des vins de liqueur à appellation d’origine protégée obtenus par addition d’alcool neutre, d’un distillat de vin ayant un titre alcoométrique volumique acquis non inférieur à 70 % vol ou d’eau-de-vie d’origine viticole,


9. Considers that crisis distillation arrangements should remain in place, albeit with the necessary changes, as should a second differentiated scheme providing for market-oriented distillation to guarantee a continuous supply of vinous alcohol to the spirit drink industry; points out that potable alcohol distillation plays a useful role in maintaining the fabric of production in certain regions of the Union.

9. estime opportun de maintenir, le cas échéant après modification, un régime en matière de distillation du vin, ainsi qu'un autre régime différencié pour les distillations destinées au marché, afin de garantir un approvisionnement continu en alcool de vin de l'industrie des boissons spiritueuses; souligne le rôle important que jouent les distillations d'alcool de bouche dans le maintien du réseau de production de certaines régions de l'Union européenne;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
either of neutral alcohol of vinous origin, including alcohol obtained from the distillation of dried grapes, having an actual alcoholic strength of not less than 96 % volume.

soit d’alcool neutre d’origine vinique, y compris l’alcool issu de la distillation de raisins secs, ayant un titre alcoométrique acquis non inférieur à 96 % vol.


either of neutral alcohol of vinous origin, including alcohol obtained from the distillation of dried grapes, having an actual alcoholic strength of not less than 96 % vol.;

soit d'alcool neutre d'origine vinique, y compris l'alcool issu de la distillation de raisins secs, ayant un titre alcoométrique acquis non inférieur à 96 % vol.;


On the contrary, it recognises vinous alcohol and dried grape alcohol as equivalent.

En revanche, le même règlement établit une équivalence entre l'alcool de vin et l'alcool obtenu à partir de raisins.


On the contrary, it recognises vinous alcohol and dried grape alcohol as equivalent.

En revanche, le même règlement établit une équivalence entre l'alcool de vin et l'alcool obtenu à partir de raisins.


(2) Article 93 of Commission Regulation (EC) No 1623/2000(3), as last amended by Regulation (EC) No 1660/2001(4), lays down the detailed rules for the public sale of vinous alcohol for disposal with a view to its use as bioethanol in the Community.

(2) L'article 93 du règlement (CE) n° 1623/2000 de la Commission(3), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 1660/2001(4), prévoit les modalités de ventes publiques d'alcool vinique pour un écoulement en vue d'une utilisation comme bioéthanol dans la Communauté.


(2) Article 93 of Commission Regulation (EC) No 1623/2000(3), as last amended by Regulation (EC) No 1660/2001(4), lays down the detailed rules for the public sale of vinous alcohol for disposal with a view to its use as bioethanol in the Community.

(2) L'article 93 du règlement (CE) n° 1623/2000 de la Commission(3), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 1660/2001(4), prévoit les modalités de ventes publiques d'alcool vinique pour un écoulement en vue d'une utilisation comme bioéthanol dans la Communauté.


w