Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aesop shrimp
Analyse new cooking methods
Clown anemone shrimp
Cold water shrimp
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cooking vegetable products
Deep water prawn
Deep-sea prawn
Diet cook
Freshwater shrimp
Fried shrimps with lobster sauce
Great northern prawn
Health care cook
Investigate new cooking methods
Northern deepwater prawn
Northern pike shrimp
Northern shrimp
Nursery cook
PPZ
Palaemonid shrimp
Pink shrimp
Prawns and shrimps of the Pandalidae family
Research new cooking methods
Sautéed shrimps with lobster sauce
Search for new cooking methods
Shrimp boat
Shrimp dragger
Shrimp trawler
Shrimp vessel
Shrimper
Shrimps in lobster sauce
Shrimps with lobster sauce
Special diet cook
Spotted anemone shrimp
Spotted cleaner
Spotted cleaner shrimp
Spotted cleaning shrimp
Striped northern shrimp
Striped pink shrimp
Striped shrimp

Traduction de «cooking shrimp » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Aesop shrimp [ striped pink shrimp | striped northern shrimp | pink shrimp | striped shrimp ]

crevette ésope


sautéed shrimps with lobster sauce | shrimps in lobster sauce | shrimps with lobster sauce | fried shrimps, lobster sauce | fried shrimps with lobster sauce

crevettes sautées à la sauce au homard | crevettes sautées, sauce au homard


nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

cuisinier diététicien | cuisinier diététicien/cuisinière diététicienne | cuisinière diététicienne


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

étudier de nouvelles méthodes de cuisson


cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

confectionner des plats à base de légumes | cuisiner des plats végétariens | cuisiner des légumes | préparer des légumes


striped pink shrimp | striped northern shrimp | Aesop shrimp | pink shrimp

crevette ésope | crevette nordique | crevette rose | crevette de Matane | crevette de Sept-Îles


spotted cleaner shrimp | spotted cleaner | spotted anemone shrimp | spotted cleaning shrimp | clown anemone shrimp

crevette Periclimenes yucatanicus


Northern shrimp [ northern pike shrimp | northern deepwater prawn | pink shrimp | deep water prawn | cold water shrimp | deep-sea prawn | Great northern prawn ]

crevette nordique [ crevette de Matane | crevette de Sept-Iles | crevette rose | crevette du Groenland ]


shrimper [ shrimp vessel | shrimp boat | shrimp trawler | shrimp dragger ]

crevettier [ chalutier crevettier | chalutier à crevettes ]


freshwater shrimp | palaemonid shrimp | prawns and shrimps of the Pandalidae family | PPZ [Abbr.]

crevettes de la famille Pandalidae
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
It is therefore expected that the increase of this level to 1 500 mg/kg, only for cooked shrimps in brine, will not lead to additional exposure that would be of safety concern.

Il est donc escompté que l'accroissement de cette limite à 1 500 mg/kg, uniquement pour les crevettes cuites en saumure, n'entraînera pas d'exposition supplémentaire susceptible de générer un problème de sécurité.


Commission Regulation (EU) 2015/538 of 31 March 2015 amending Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 of the European Parliament and of the Council as regards the use of benzoic acid — benzoates (E 210-213) in cooked shrimps in brine Text with EEA relevance

Règlement (UE) 2015/538 de la Commission du 31 mars 2015 modifiant l'annexe II du règlement (CE) n ° 1333/2008 du Parlement européen et du Conseil en ce qui concerne l'utilisation d'acide benzoïque — benzoates (E 210-213) dans les crevettes cuites en saumure Texte présentant de l'intérêt pour l'EEE


Since the authorisation of the use of benzoic acid — benzoates (E 210-213) in cooked shrimps preserved in brine constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, it is not necessary to seek the opinion of the Authority.

Étant donné que l'autorisation de l'utilisation d'acide benzoïque — benzoates (E 210-213) dans les crevettes cuites en saumure constitue une mise à jour de la liste qui n'est pas susceptible d'avoir un effet sur la santé humaine, il n'est pas nécessaire de demander l'avis de l'Autorité.


At that time a maximum level in cooked shrimps of 2 000 mg/kg was set for sorbic acid — sorbates in combination with benzoic acid — benzoates.

À cette période, une quantité maximale de 2 000 mg/kg était fixée pour l'acide sorbique — sorbates dans les crevettes cuites en combinaison avec l'acide benzoïque — benzoates.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
A request to amend the Union list of food additives has been submitted by the Danish Seafood Association in order to increase the maximum permitted level of benzoic acid — benzoates (E 210-213) in cooked shrimps in brine.

Une demande de modification de la liste de l'Union des additifs alimentaires a été présentée par la Danish Seafood Association en vue d'augmenter la quantité maximale autorisée d'acide benzoïque — benzoates (E 210-213) dans les crevettes cuites en saumure.


Since the authorisation of the use of benzoic acid — benzoates (E 210-213) in cooked shrimps preserved in brine constitutes an update of that list which is not liable to have an effect on human health, it is not necessary to seek the opinion of the Authority.

Étant donné que l'autorisation de l'utilisation d'acide benzoïque — benzoates (E 210-213) dans les crevettes cuites en saumure constitue une mise à jour de la liste qui n'est pas susceptible d'avoir un effet sur la santé humaine, il n'est pas nécessaire de demander l'avis de l'Autorité.


At that time a maximum level in cooked shrimps of 2 000 mg/kg was set for sorbic acid — sorbates in combination with benzoic acid — benzoates.

À cette période, une quantité maximale de 2 000 mg/kg était fixée pour l'acide sorbique — sorbates dans les crevettes cuites en combinaison avec l'acide benzoïque — benzoates.


It is therefore expected that the increase of this level to 1 500 mg/kg, only for cooked shrimps in brine, will not lead to additional exposure that would be of safety concern.

Il est donc escompté que l'accroissement de cette limite à 1 500 mg/kg, uniquement pour les crevettes cuites en saumure, n'entraînera pas d'exposition supplémentaire susceptible de générer un problème de sécurité.


A request to amend the Union list of food additives has been submitted by the Danish Seafood Association in order to increase the maximum permitted level of benzoic acid — benzoates (E 210-213) in cooked shrimps in brine.

Une demande de modification de la liste de l'Union des additifs alimentaires a été présentée par la Danish Seafood Association en vue d'augmenter la quantité maximale autorisée d'acide benzoïque — benzoates (E 210-213) dans les crevettes cuites en saumure.


Currently, the use of a mixture of sorbates (E 200, E 202 and E 203) and benzoates (E 210 to E 213) is authorised in cooked shrimps for preservation.

Actuellement, il est permis d'utiliser un mélange de sorbates (E 200, E 202 et E 203) et de benzoates (E 210 à E 213) dans les crevettes cuites aux fins de leur conservation.


w