Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
American lobster
Crawfish
Crayfish
Detached Norway lobster tail
Detached lobster tail
European lobster
Fried shrimps with lobster sauce
Lobster
Lobster factory
Lobster plant
Lobster processing plant
Northern lobster
Popsicle
Popsicle lobster
Rock lobster
Sautéed shrimps with lobster sauce
Shovel lobster
Shrimps in lobster sauce
Shrimps with lobster sauce
Slipper lobster
Spanish lobster
Spiny lobster
Squill-fish

Vertaling van "popsicle lobster " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


sautéed shrimps with lobster sauce | shrimps in lobster sauce | shrimps with lobster sauce | fried shrimps, lobster sauce | fried shrimps with lobster sauce

crevettes sautées à la sauce au homard | crevettes sautées, sauce au homard


sautéed lobster, Cantonese style | chow lobster, Cantonese style | chow lung ha, Cantonese style | lobster, Cantonese style | fried lobster, Cantonese style | fried lobster, Canton style

homard sauté à la cantonaise


lobster processing plant [ lobster factory | lobster plant ]

usine de transformation du homard


Spanish lobster | shovel lobster | slipper lobster | squill-fish

scyllare | scyllar | cigale de mer


lobster [ Northern lobster | American lobster ]

homard [ homard américain | homard d'Amérique ]






detached lobster tail | detached Norway lobster tail

queue de langoustine détachée


spiny lobster | rock lobster | crayfish | crawfish

langouste
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Instead, they have diversified their various types of products, whereas in New Brunswick, they have instead focused on what are called whole cooks, i.e. cooked lobster, sold in a can, or popsicles, which are lobsters in a block of ice that are exported like that. So each province seems to have a different marketing strategy, but harvesters in both provinces share the same waterways, and to suggest a division of those waterways is practically impossible because there is not enough room in the straight.

Ils ont plutôt diversifié leurs différents types de produits, tandis qu'au Nouveau-Brunswick, ils se sont plutôt concentrés sur ce qu'on appelle des whole cooks, donc, c'est un homard cuit, mis dans une boîte et vendu comme ça, ou bien des popsicles qui sont des homards dans un bloc de glace qui sont exportés comme tel. Ça fait que chaque province semble avoir une différente stratégie de marché, mais les pêcheurs dans les deux provinces partagent les mêmes eaux, et de dire qu'on va diviser ces eaux là, c'est pratiquement impossible parce qu'il n'y a pas assez d'espace dans le Détroit.


Today, 89 per cent of our export value comes from our canning market, so this is a pretty significant impact to P.E.I. With the smaller lobsters generally the three things that are focused on in P.E.I. are whole cooked lobsters and tails — they are in around 53 per cent of what we export — then the popsicles in the frozen packs and then broken down for meat, that is about 20 per cent.

De nos jours, 89 p. 100 de la valeur d'exportation provient du marché du homard de conserverie, il s'agit donc d'une répercussion importante pour l'Île-du-Prince-Édouard. Pour ce qui est des petits homards en général nous mettons essentiellement l'accent sur trois types à l'Île-du-Prince-Édouard : les homards entiers et les queues cuites — ils représentent environ 53 p. 100 de nos exportations —, viennent ensuite les homards-glaçons, qui sont emballés dans des enveloppes plastiques et congelés et troisièmement il y a ceux qui sont décortiqués pour la viande et qui représentent environ 20 p. 100.


We know that there is a large inventory of popsicle lobster, whole cooked lobster and what we call baby boil lobsters.

On sait qu'à l'Île-du-Prince-Édouard, il y a un large inventaire de homards popsicle, de homards whole cooked et de homards qu'on appelle baby boils.


Conceptually, nothing I have said here is new, but to an industry that has not had a new commercially viable product introduced since the lobster popsicle 25 years ago, these are very new ideas to be discussing and then trying to implement.

Rien de ce que j'ai dit ici n'est conceptuellement nouveau, mais pour une industrie qui n'a pas connu l'introduction d'un nouveau produit rentable depuis l'avènement du homard-glaçon il y a de cela 25 ans, ce sont des idées très nouvelles à étudier, puis à essayer de mettre en application.


w