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Blaze stage
Bloat of onion
Breaking elongation
Brown ring disease of hyacinth
Bulb eelworm
Carry out stem cell transplantation
Clover sickness
Conduct stem cell transplantation
Ductile yield
Elongation
Elongation at break
Elongation at rupture
Elongation of rupture
Elongation percentage
Jointing
Jointing stage
Onion bloat
Percent elongation
Percentage of elongation
Perform stem cell transplantation
Ring disease of bulbs
Segging of oats
Shooting
Shooting stage
Stem Christiania
Stem Christie
Stem Christy
Stem and bulb eelworm
Stem and bulb nema
Stem and bulb nematode disease
Stem disease of clover and alfalfa
Stem disease of rye
Stem eelworm
Stem elongation
Stem nematode
Stem turn
Stem-Christiania
Transplant stem cells
Tulip-root of oats
Ultimate elongation

Traduction de «stem elongation » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


shooting stage [ elongation | stem elongation | blaze stage | jointing stage | jointing ]

montaison [ élongation des entre-noeuds ]






ultimate elongation [ elongation at break | breaking elongation | elongation of rupture ]

allongement à la rupture [ allongement de rupture ]


bloat of onion | Brown ring disease of hyacinth | bulb eelworm | clover sickness | onion bloat | ring disease of bulbs | segging of oats | stem and bulb eelworm | stem and bulb nema | stem and bulb nematode disease | stem disease of clover and alfalfa | stem disease of rye | stem eelworm | stem nematode | tulip-root of oats

anguillule commune des tiges | anguillule des bulbes | anguillule des céréales et des bulbes | anguillule des tiges | anguillulose de la tige et des bulbes | anneau brun nématique | avoine poireauté | enflure nématique | maladie circulaire de la jacinthe | maladie vermiculaire de la luzerne | maladie vermiculaire de l'avoine | maladie vermiculaire de l'oignon | seigle oignonne


percent elongation [ elongation percentage | percentage of elongation ]

allongement pour cent après rupture [ allongement pour cent | allongement total pour cent à la rupture | pourcentage d'allongement | coefficient d'allongement ]


elongation at break | elongation at rupture | elongation of rupture | ductile yield

allongement à la rupture | allongement de rupture | allongement


stem Christiania | stem-Christiania | stem Christie | stem Christy | stem turn

stem-christiania | stem christiania | stem | virage en stem | virage stem


carry out stem cell transplantation | conduct stem cell transplantation | perform stem cell transplantation | transplant stem cells

réaliser une transplantation de cellules souches
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In the period of elongation growth, the growth regulators can be used in poppy for food use to reduce stem elongation.

Pour le pavot à usage alimentaire, les régulateurs de croissance peuvent servir à réduire la montaison durant la période de croissance d'élongation.


(g) be free from stems of the individual flower buds that have begun to elongate causing the surface of the head to have a fuzzy appearance;

g) être exempts de tiges florifères individuelles qui commencent à s’allonger et donnent une apparence floconneuse à la surface de la pomme;


(g) be free from stems of the individual flower buds that have begun to elongate causing the surface of the head to have a fuzzy appearance;

g) être exempts de tiges florifères individuelles qui commencent à s’allonger et donnent une apparence floconneuse à la surface de la pomme;


Sowing in beds, using sand and tools suited to the preparation of the final product, and a common quality benchmark for ‘mâche’ are all elements that affect the quality and specificity of the product. The product consists of the entire plant, without roots, sand or traces of soil, where the frequency of stem elongation and the number of yellowed or blackened cotyledons, yellowed leaves and bacterial spots are reduced.

La culture de la mâche en planche, l’utilisation de sable et d’outils adaptés d’élaboration du produit fini, un référentiel de qualité commun de la mâche sont autant d’éléments influant sur la qualité et la spécificité du produit: il s’agit de plantes entière sans racine, sans sable ou trace de terre, avec une diminution de la fréquence des montaisons, du nombre de cotylédons jaunis ou noircis, du jaunissement des feuilles et des tâches bactériennes.


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