Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Apple vinegar
Cider vinegar
Cruet frame
Cruet stand
Cruet-stand
Herb vinegar
Herbal vinegar
Lemonade tree
Oil and vinegar caddy
Oil and vinegar stand
Spiced vinegar
Spirit vinegar
Staghorn sumach
Table vinegar
Ume vinegar
Umeboshi plum vinegar
Vinegar
Vinegar
Vinegar bacteria
Vinegar plant
Vinegar tree
Vinegar with spices

Traduction de «vinegar » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


cider vinegar [ apple vinegar ]

vinaigre de cidre [ vinaigre de pomme ]


spiced vinegar (1) | vinegar with spices (2)

vinaigre aux épices


vinegar (1) | table vinegar (2)

vinaigre comestible | vinaigre de table


herb vinegar (1) | herbal vinegar (2)

vinaigre aux plantes aromatiques


acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

ferments acétiques pour la fabrication du vinaigre


lemonade tree | staghorn sumach | vinegar plant | vinegar tree

sumac | sumac de Virginie | vinaigrier


umeboshi plum vinegar [ ume vinegar ]

vinaigre de prune umeboshi


cruet-stand | cruet stand | cruet frame | oil and vinegar stand | oil and vinegar caddy

ménagère | huilier | huilier-vinaigrier | ménage | ensemble-huilier


Association of the Industry of Fruit and Vegetables in Vinegar, Brine and Oil and of Similar Products of the EEC

Association de l'industrie des fruits et légumes au vinaigre, en saumure, à l'huile et des produits similaires de la CEE
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Wine vinegar shall be vinegar which:

On entend par «vinaigre de vin», le vinaigre:


Spirit Vinegar, Alcohol Vinegar, White Vinegar or Grain Vinegar shall be vinegar made from diluted distilled alcohol.

Le vinaigre d’alcool, vinaigre blanc ou vinaigre de grain, doit être du vinaigre obtenu d’alcool distillé et dilué.


Blended Vinegar shall be a combination of two or more varieties of vinegar of which spirit vinegar shall contribute not more than 55 per cent of the total acetic acid.

Le vinaigre mélangé doit être un mélange de deux ou plusieurs variétés de vinaigre, et dans ce mélange, le vinaigre d’alcool ne doit pas fournir plus de 55 pour cent de l’acide acétique total.


No person shall name any of the varieties of vinegar forming a blended vinegar unless the label of such blended vinegar carries a complete list of all the varieties of vinegar present, in descending order of proportionate content, based on acetic acid.

Il est interdit de nommer une des variétés de vinaigre entrant dans la composition d’un vinaigre mélangé, à moins que l’étiquette dudit mélange de vinaigres ne porte une liste complète des variétés de vinaigre présentes, par ordre décroissant de leurs proportions respectives, basées sur leur teneur en acide acétique.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(1) Ale; Apple (or rhubarb) and (naming the fruit) jam; Beer; Brandy; Bread; Brown bread; Butter; Cider; Cider vinegar; Concentrated (naming the fruit) juice except frozen concentrated orange juice; Fig marmalade with pectin; Fish roe (caviar); Hollands gin; Honey wine; Ice cream mix; Ice milk mix; Icing sugar; Liqueur; Lobster paste; Malt liquor; Malt vinegar; Mincemeat; (naming the flavour) Milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk with added milk solids; (naming the flavour) Skim milk; (naming the flavour) Skim milk with added milk solids; (naming the fruit) Jam ...[+++]

(1)Achards (relish); ale; beurre; bière; catsup de tomates; cidre; confiture de (nom du fruit) avec pectine; confiture de pommes (ou de rhubarbe) et de (nom du fruit); cornichons; eau-de-vie de vin (brandy); gelée de (nom du fruit) avec pectine; genièvre Hollands; jus de (nom du fruit) concentré sauf le jus d’orange concentré congelé; lait écrémé (indication de l’arôme); lait écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; lait (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; liqueur de malt; liqueur; marmelade d’ananas avec pectine; marmelade de figues avec pectine; mélange pour crème glacée; méla ...[+++]


The maximum limits for the acetic acid content of a vinegar described in section B.19.001 do not apply to vinegar sold only for manufacturing use if the words “For Manufacturing Use Only” are shown on the principal display panel and upon all documents pertaining to such vinegar.

La limite maximale de la teneur en acide acétique d’un vinaigre visé à l’article B.19.001 ne s’applique pas au vinaigre vendu uniquement à des fins de fabrication si la mention « Réservé à la fabrication » ou « Aux fins de fabrication seulement » figure sur l’espace principal de l’étiquette et sur tous les documents relatifs à ce vinaigre.


– fermented vinegars and substitutes for vinegar, including those where the only added ingredients are flavourings.

- les vinaigres de fermentation et leurs succédanés, y compris ceux dont les seuls ingrédients ajoutés sont des arômes.


Fermented vinegars and substitutes for vinegar, including those where the only added ingredients are flavourings.

Les vinaigres de fermentation et leurs succédanés, y compris ceux dont les seuls ingrédients ajoutés sont des arômes.


22.10 [1] | Vinegar and substitutes for vinegar |

22.10 [1] | Vinaigres comestibles et leurs succédanés comestibles |


– Class 30: ‘Spices; seasonings; mustard, mustard products; mayonnaise, mayonnaise products; vinegar, vinegar products; drinks made using vinegar; remoulades; relishes; aromatic preparations for food and essences for foodstuffs; citric acid, malic acid and tartaric acid used for flavouring for foodstuffs; prepared horse-radish; ketchup and ketchup products, fruit coulis; salad sauces, salad creams’.

– classe 30: «Épices; assaisonnements; moutarde, produits à base de moutarde; mayonnaise, produits à base de mayonnaise; vinaigre, produits à base de vinaigre; boissons produites en utilisant du vinaigre; rémoulades; relish; arômes et essences à usage alimentaire; acide citrique, acide malique, acide tartrique servant d’arômes pour la fabrication d’aliments; raifort préparé; ketchup et préparations à base de ketchup, coulis de fruits; sauces à salade, crèmes à salade».




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vinegar' ->

Date index: 2024-04-11
w