Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adjust fermentation processes
Adjusting fermentation processes
Biological process
Biological processes
Biological processing fermenter
Bioprocess
Bioreactor
Charmat process
Enzymatic engineering
Fermentation in closed tanks
Fermentation of food processed
Fermentation procedures of food
Fermentation process
Fermentation processes adjusting
Fermentation processes of food
Psychosomatics
Scaling up fermentation processes
The fermentation process of food

Vertaling van "Biological processing fermenter " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
biological processing fermenter | bioreactor

bioreactor


fermentation of food processed | fermentation procedures of food | fermentation processes of food | the fermentation process of food

gistingsproces van voedingswaren


impact of psychological and behavioural attitudes on biological processes | impact of psychological and behavioral attitudes on biological processes | psychosomatics

psychosomatiek


biological process | biological processes

biologische processen


Charmat process | fermentation in closed tanks

Charmat-proces


fermentation processes adjusting | scaling up fermentation processes | adjust fermentation processes | adjusting fermentation processes

gistingsprocessen aanpassen | gistingsprocessen afstellen | fermentatieprocessen aanpassen | fermentatieprocessen afstellen


bioprocess [ enzymatic engineering | fermentation process ]

bioprocédé [ biosynthese | enzymatische genese | fermentatieproces ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Development under flor as referred to in the first subparagraph means the biological process which, occurring when a film of typical yeasts develops spontaneously at the free surface of the wine after total alcoholic fermentation of the must, gives the product specific analytic and organoleptic characteristics.

Onder de in de eerste alinea bedoelde bereiding onder voile wordt verstaan het biologische procedé dat optreedt bij de spontane ontwikkeling van een voile van typische gisten op het vrije oppervlak van de wijn na totale alcoholgisting van de most, en dat aan het product specifieke analytische en organoleptische kenmerken verleent.


- definitions of 'sludge' (sewage sludge, septic tank sludge and other sludges), 'treatment' (biological, chemical or heat treatment, long-term storage or any other appropriate process so as significantly to reduce its fermentability and the health hazards resulting from its use) and 'use' (spreading of sludge on the soil or any other application of sludge on and in the soil) (Article 2);

- de definitie van 'slib' (zuiveringsslib, slib uit septische tanks en andere soorten slib), 'behandeling' (biologische, chemische of thermische behandeling, langdurige opslag of enig ander geschikt proces dat de vergistbaarheid en de gezondheidsgevaren die het gevolg zijn van het gebruik aanzienlijk vermindert) en 'gebruik' (het verspreiden van slib over de bodem of enige andere toepassing van slib op en in de bodem) (artikel 2);


Biofuels are combustible fuels which can be used instead of or in a mixture with conventional fuel and which are obtained by processing or fermenting non-fossil biological sources such as plant oils, sugar beet, cereals and other crops and organic waste material.

Biobrandstoffen zijn brandstoffen die gebruikt kunnen worden in plaats van of gemengd met conventionele brandstof. Ze worden verkregen door verwerking of fermentatie van niet-fossiele biologische grondstoffen zoals plantaardige oliën, suikerbieten, granen en andere gewassen en organische afvalstoffen.


Development under flor as referred to in the first subpragraph means the biological process which, occurring when a film of typical yeasts develops spontaneously at the free surface of the wine after total alcoholic fermentation of the must, gives the product specific analytic and organoleptic characteristics.

Onder bereiding onder voile wordt verstaan het biologische procédé dat optreedt bij de spontane ontwikkeling van een voile van typische gisten op het vrije oppervlak van de wijn na totale alcoholgisting van de most, en dat aan het product specifieke analytische en organoleptische kenmerken verleent.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
* Treated sludge - sludge that has undergone biological, chemical or heat treatment, long-term storage or any other appropriate process to make it significantly less likely to ferment (reducing its risk to health).

* Behandeld slib: slib dat is behandeld langs biologische, chemische of thermische weg, door langdurige opslag of volgens enig ander geschikt procedé, om de vergistbaarheid en de gezondheidsrisico's van het gebruik ervan aanzienlijk te verminderen.


w