Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Added value
Assess system parameters against reference values
Assessing system parameters against reference values
Batch pasteurisation
Check system parameters against reference values
Determine resale value of items
Determine value of used items
Establish resale value of items
Estimate resale value of items
Gross added value
Holder method
Holder process
LHV
LTLT pasteurisation
Low calorific value
Low heat value
Low-temperature long-time pasteurisation
Lower heating value
NCV
Net calorific value
Net heating value
Net specific energy
Operate a pasteurisation process
Operate pasteurisation processes
Pasteurisation
Pasteurisation value
Pasteurised milk
Pasteurization
Pasteurized milk
Pv
Reform pasteurisation processes
System parameter checking against reference values
Value added

Traduction de «pasteurisation value » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
pasteurisation value | pv [Abbr.]

pasteurisatiewaarde | PW [Abbr.]


operate a pasteurisation process | reform pasteurisation processes | operate pasteurisation processes | operate pasteurisation processes

pasteurisatieprocessen toepassen | pasteurisatieprocessen uitvoeren


batch pasteurisation | holder method | holder process | low-temperature long-time pasteurisation | LTLT pasteurisation

pasteuriseren met warmhouder


pasteurised milk [ pasteurized milk ]

gepasteuriseerde melk






low calorific value | low heat value | lower heating value | net calorific value | net heating value | net specific energy | LHV [Abbr.] | NCV [Abbr.]

calorische benedenwaarde | calorische onderwaarde | effectieve warmtewaarde | onderste verbrandingswaarde


assessing system parameters against reference values | system parameter checking against reference values | assess system parameters against reference values | check system parameters against reference values

systeemparameters vergelijken met referentiewaarden


establish resale value of items | estimate resale value of items | determine resale value of items | determine value of used items

restwaarde van objecten bepalen | restwaarde van objecten vastleggen | waarde bij wederverkoop van objecten bepalen | waarde bij wederverkoop van objecten vastleggen


added value [ gross added value | value added ]

toegevoegde waarde [ bruto toegevoegde waarde ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Heat treatment ensuring a core temperature of at least 65 °C is reached for the time necessary to achieve a pasteurisation value (pv) equal to or more than 40

Een hittebehandeling die garandeert dat een kerntemperatuur van ten minste 65 °C wordt bereikt gedurende de tijd die nodig is om een pasteurisatiewaarde (pw) van ten minste 40 te bereiken


Heat treatment ensuring a core temperature of at least 65 °C is reached for the time necessary to achieve a pasteurisation value (pv) equal to or more than 40

Een hittebehandeling die garandeert dat een kerntemperatuur van ten minste 65 °C wordt bereikt gedurende de tijd die nodig is om een pasteurisatiewaarde (pw) van ten minste 40 te bereiken


A heat treatment ensuring that a centre temperature of at least 65 °C is reached for a period of time as necessary to achieve a pasteurisation value (pv) equal to or above 40.

Een warmtebehandeling die garandeert dat een kerntemperatuur van ten minste 65 °C wordt bereikt gedurende een voldoende lange tijd om een pasteurisatiewaarde (pw) van ten minste 40 te bereiken.


During the manufacture of sour milk cheese, E 500 sodium carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the acidity caused by the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth condition for the ripening cultures.

Tijdens de vervaardiging van zuremelkkaas wordt aan de gepasteuriseerde melk E 500 natriumcarbonaat toegevoegd om de door melkzuur veroorzaakte zuurtegraad te bufferen tot een geschikte pH-waarde en zo de nodige groeicondities te creëren voor de rijpingsculturen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
During the manufacture of sour milk cheese, E 500 sodium carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the acidity caused by the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth condition for the ripening cultures.

Tijdens de vervaardiging van zuremelkkaas wordt aan de gepasteuriseerde melk E 500 natriumcarbonaat toegevoegd om de door melkzuur veroorzaakte zuurtegraad te bufferen tot een geschikte pH-waarde en zo de nodige groeicondities te creëren voor de rijpingsculturen.


During the manufacture of sour milk cheese, E 500ii sodium hydrogen carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the acidity caused by the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth conditions for the ripening cultures.

Tijdens de vervaardiging van zuremelkse kaas wordt aan de gepasteuriseerde melk E 500ii natriumwaterstofcarbonaat toegevoegd om de door melkzuur veroorzaakte zuurtegraad te bufferen tot een geschikte pH‐waarde en zo de nodige groeicondities te creëren voor de rijpingscultures.


(14) During the manufacture of sour milk cheese, E 500ii sodium hydrogen carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth conditions for the ripening cultures.

(14) Tijdens de vervaardiging van zuremelkse kaas wordt aan de gepasteuriseerde melk E 500ii natriumwaterstofcarbonaat toegevoegd om het melkzuur te bufferen tot een geschikte pH-waarde en zo de nodige groeicondities te creëren voor de rijpingscultures.


(i) Heat treatment ensuring a core temperature of at least 65 °C is reached for the time necessary to achieve a pasteurisation value (pv) equal to or more than 40

i) Een hittebehandeling die garandeert dat een kerntemperatuur van ten minste 65 °C wordt bereikt gedurende de tijd die nodig is om een pasteurisatiewaarde (pw) van ten minste 40 te bereiken


w