Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer preservation treatments
Advise on food preservation
Advise towards preservation of food
Apply preservation treatments
Baby food
Cannery
Canning
Canning industry
Conserving food
Employ preservation treatments
FRUCOM
Food canning
Food care
Food preservation
Food preserver
Food preserving
Food-preserving industry
Implement preservation treatments
Preservation of food
Preserved food
Preserved food for infants
Preserved product
Preserving of foodstuffs
Recommend on food preservation
Suggest on food preservation
Tinned food

Traduction de «preservation food » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
preserved product [ preserved food | tinned food ]

product in blik [ conservenblik | inblikken | levensmiddelenconservering | produkt in blik ]


baby food | preserved food for infants

zuigelingenvoedsel


European Federation of the Trade in Dried Fruit, Edible Nuts, Preserved Food, Spices, Honey and Similar Foodstuffs | FRUCOM [Abbr.]

Europese Federatie van de handel in gedroogde vruchten, conserven, specerijen en honing | FRUCOM [Abbr.]


advise towards preservation of food | suggest on food preservation | advise on food preservation | recommend on food preservation

adviseren inzake voedselbewaring


cannery [ canning | canning industry | food-preserving industry | canning industry(UNBIS) ]

conservenfabriek [ conservenindustrie ]


food preserving [ preserving of foodstuffs ]

conservering van levensmiddelen


conserving food | food care | food preservation | preservation of food

bewaren van voedsel


food canning | food preservation

verduurzaming van levensmiddelen | verduurzaming van voedingsmiddelen




administer preservation treatments | implement preservation treatments | apply preservation treatments | employ preservation treatments

conserveringsbehandelingen toepassen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Via a project run by MJRC (Spanish member of the International Movement of Catholic Agricultural and Rural Youth), various services such as a laundry service for an old people's home, an organic poultry farm, production of organic preserved food (jam, etc) and rural tourism activities are offered to the local community.

Via een project dat wordt beheerd door MJRC, een Spaans lid van de Internationale beweging van katholieke jongeren op het platteland, wordt de lokale gemeenschap diensten aangeboden die variëren van het doen van de was voor het bejaardentehuis, het houden van een organische kippenboerderij, de productie van organische voedingsmiddelen in blik (jam, enz.) en het verrichten van activiteiten op het gebied van plattelandstoerisme.


The EESC therefore proposes that the existing EU framework be updated in order to protect agricultural land in the Member States that is valuable for food production and the provision of other ecosystem services, and to preserve its fertility, and at the same time to improve monitoring and make reliable information available.

Het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) stelt daarom voor het bestaande EU-kader te actualiseren om in de lidstaten waardevolle landbouwgrond voor de productie van levensmiddelen en het leveren van andere ecosysteemdiensten en de vruchtbaarheid van deze gronden te beschermen.


pistachios in shell and shelled, pistachios otherwise prepared or preserved (food) originating in or consigned from Iran;

pistaches, in de dop en zonder dop, pistaches, op andere wijze bereid of verduurzaamd (levensmiddelen) van oorsprong of verzonden uit Iran;


Aquaculture should contribute to the preservation of the food production potential on a sustainable basis throughout the Union so as to guarantee long-term food security, including food supplies, as well as growth and employment for Union citizens, and to contribute to meeting the growing world demand for aquatic food.

De aquacultuur moet bijdragen tot de instandhouding van het potentieel van de op duurzaamheid gebaseerde voedselproductie in de hele Unie, met als doel de voedselzekerheid, met inbegrip van voedselbevoorrading, alsook groei en werkgelegenheid voor de burgers van de Unie langdurig te garanderen en mede tegemoet te komen aan de toenemende mondiale vraag naar aquatisch voedsel.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Food additives are substances that are not normally consumed as food itself but are added to food intentionally for a technological purpose described in this Regulation, such as the preservation of food.

Levensmiddelenadditieven zijn stoffen die op zichzelf gewoonlijk niet als levensmiddelen worden geconsumeerd, maar doelbewust aan levensmiddelen worden toegevoegd voor de in deze verordening omschreven technologische doeleinden, zoals de conservering van levensmiddelen.


Via a project run by MJRC (Spanish member of the International Movement of Catholic Agricultural and Rural Youth), various services such as a laundry service for an old people's home, an organic poultry farm, production of organic preserved food (jam, etc) and rural tourism activities are offered to the local community.

Via een project dat wordt beheerd door MJRC, een Spaans lid van de Internationale beweging van katholieke jongeren op het platteland, wordt de lokale gemeenschap diensten aangeboden die variëren van het doen van de was voor het bejaardentehuis, het houden van een organische kippenboerderij, de productie van organische voedingsmiddelen in blik (jam, enz.) en het verrichten van activiteiten op het gebied van plattelandstoerisme.


In line with the main objectives of EU humanitarian aid as laid out in Council Regulation (EC) No 1257/96 of 20 June 1996 concerning Humanitarian Aid , the principal objective of humanitarian food assistance is to save and preserve life, to protect livelihoods, and to increase resilience, for populations facing on-going or firmly forecasted[8] food crises, or recovering from them.

Overeenkomstig de belangrijkste doelstellingen van de humanitaire hulp van de EU, zoals vastgelegd in Verordening (EG) nr. 1257/96 van 20 juni 1996 betreffende humanitaire hulp, is de belangrijkste doelstelling van humanitaire voedselhulp om mensenlevens te redden en te behouden, inkomstenbronnen te beschermen en de veerkracht te vergroten van bevolkingsgroepen die kampen met een voedselcrisis, daar net van herstellen of daar vrijwel zeker op korte termijn mee te maken krijgen[8].


Whereas, in respect of the production refund for olive oils used in the manufacture of certain preserved foods, as provided for in Article 20a of Regulation 136/66/EEC the operative event should be fixed in accordance with Article 10 (2) of Regulation (EEC) No 1068/93;

Overwegende dat het ontstaansfeit voor de in artikel 20 bis van Verordening nr. 136/66/EEG bedoelde produktierestitutie voor olijfolie die voor de vervaardiging van bepaalde conserven wordt gebruikt, overeenkomstig artikel 10, lid 2, van Verordening (EEG) nr. 1068/93 moet worden bepaald;


The operative event for the agricultural conversion rate applicable to the production refund for olive oil used in the manufacture of certain preserved foods shall be deemed to occur on the day upon which the request for verification referred to in Article 2 of Commission 1963/79 (1) is lodged.

Het ontstaansfeit voor de landbouwomrekeningskoers die moet worden gehanteerd voor de produktierestitutie voor olijfolie die voor de vervaardiging van bepaalde conserven wordt gebruikt, wordt geacht plaats te hebben op de dag waarop de in artikel 2 van Verordening (EEG) nr. 1963/79 van de Commissie (1) bedoelde controle-aanvraag wordt ingediend.


Having regard to Council Regulation (EEC) No 591/79 of 26 March 1979 laying down general rules concerning the production refund for olive oils used in the manufacture of certain preserved foods (4), and in particular Article 9 thereof,

Gelet op Verordening ( EEG ) nr . 591/79 van de Raad van 26 maart 1979 houdende algemene voorschriften betreffende de restitutie bij de produktie voor olijfolie die wordt gebruikt voor de vervaardiging van bepaalde conserven ( 4 ) , en met name op artikel 9 ,




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'preservation food' ->

Date index: 2024-06-03
w