Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acuut
Alcoholhoudende dranken
Alcoholische
Alcoholische drank producten
Alcoholische dranken
Alcoholische gisting
Alcoholische leverinsufficiëntie
Alcoholische vergisting
Ataxie
Cerebellaire
Cerebrale degeneratie
Chronisch
Deficiëntie
Degeneratie
Encefalopathie
Hydro-alcoholisch
Kennis van alcoholische dranken
Met betrekking tot water en alcohol
Met of zonder hepatisch coma
NNO
Niacine
Nicotinamide
Pellagra
Subacuut
Tot alcoholische gisting brengen
Tot alcoholische vergisting brengen

Vertaling van "Alcoholische gisting " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
alcoholische gisting | alcoholische vergisting

alcoholic fermentation


tot alcoholische gisting brengen | tot alcoholische vergisting brengen

undergo alcoholic fermentation




alcoholische leverinsufficiëntie | NNO | alcoholische leverinsufficiëntie | acuut | alcoholische leverinsufficiëntie | chronisch | alcoholische leverinsufficiëntie | met of zonder hepatisch coma | alcoholische leverinsufficiëntie | subacuut

Alcoholic hepatic failure:NOS | acute | chronic | subacute | with or without hepatic coma


alcoholische | cerebellaire | ataxie | alcoholische | cerebellaire | degeneratie | alcoholische | cerebrale degeneratie | alcoholische | encefalopathie | disfunctie van autonoom zenuwstelsel door alcoholgebruik

Alcoholic:cerebellar:ataxia | degeneration | cerebral degeneration | encephalopathy | Dysfunction of autonomic nervous system due to alcohol


klanten adviseren over de combinatie van alcoholische dranken met voedsel | klanten advies geven over de combinatie van alcoholische dranken met voedsel | klanten raad geven over de combinatie van alcoholische dranken met voedsel

advising a customer on alcoholic beverages' harmony with food | suggest customers on alcoholic beverages' harmony with food | advise customers on alcoholic beverages' harmony with food | advise customers on an alcoholic beverages' harmony with food


bepalingen inzake verkoop van alcoholische dranken aan minderjarigen handhaven | regelgeving inzake verkoop van alcoholische dranken aan minderjarigen handhaven | voorschriften inzake verkoop van alcoholische dranken aan minderjarigen handhaven

implement regulations of selling alcoholic beverages to minors | impose regulations of selling alcoholic beverages to minors | enforce regulations of selling alcoholic beverages to minors | enforce the regulation of selling alcoholic beverages to minors


alcoholhoudende dranken | kennis van alcoholische dranken | alcoholische drank producten | alcoholische dranken

alcoholic beverages | alcoholic beverages and their properties | alcohol product beverage | alcoholic beverage products


hydro-alcoholisch | met betrekking tot water en alcohol

hydroalcoholic | water and alcohol-related


deficiëntie | niacine (tryptofaan) | deficiëntie | nicotinamide | pellagra (alcoholisch)

Deficiency:niacin(-tryptophan) | nicotinamide | Pellagra (alcoholic)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Naargelang van het type „Vin doux naturel” dat wordt bereid — wit, rood of rosé — vindt de stuiting van de gisting plaats tijdens een bepaalde fase van de alcoholische gisting, met of zonder maceratie.

Depending on the type of Natural sweet wine elaborated, white, red or pink, the mutation is made at a determined stage of the alcoholic fermentation, with or without maceration.


„Verse druiven”: vruchten van de wijnstok, gebruikt bij de wijnbereiding, rijp of zelfs licht ingedroogd, die met bij de wijnbereiding gebruikelijke middelen kunnen worden gekneusd of geperst en spontane alcoholische gisting kunnen doen ontstaan.

‘Fresh grapes’ shall mean the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.


Gemuteerde wijn, d.i. wijn waarvan de alcoholische gisting is gestopt door toevoeging van neutrale wijnalcohol.

Mutated wine, i.e. whose alcoholic fermentation is stopped by addition of neutral wine alcohol.


Uitsluitend voor druiven, druivenmost, gedeeltelijk gegiste druivenmost, gedeeltelijk gegiste druivenmost van ingedroogde druiven, geconcentreerde druivenmost, jonge, nog gistende wijn, alsmede voor de tweede alcoholische gisting van alle categorieën mousserende wijn

Only with fresh grapes, grape must, partially fermented grape must, partially fermented grape must obtained from raisined grapes, concentrated grape must and new wine still in fermentation and for the second alcoholic fermentation of all categories of sparkling wine.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
is verkregen door eerste of tweede alcoholische gisting:

which is obtained by first or second alcoholic fermentation:


is verkregen door eerste of tweede alcoholische gisting:

which is obtained by first or second alcoholic fermentation:


„Verse druiven”: vruchten van de wijnstok, gebruikt bij de wijnbereiding, rijp of zelfs licht ingedroogd, die met bij de wijnbereiding gebruikelijke middelen kunnen worden gekneusd of geperst en spontane alcoholische gisting kunnen doen ontstaan.

‘Fresh grapes’ shall mean the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.


- zijn verkregen door alcoholische gisting van vruchten of andere landbouwproducten, met name de producten bedoeld in bijlage VII, punt C 2, en de producten die vallen onder Verordening (EEG) nr. 1601/91(1),

- are obtained by alcoholic fermentation of a fruit or of another agricultural raw material, in particular the products referred to in paragraph 2 of point C of Annex VII and the products covered by Regulation (EEC) No 1601/91, laying down general rules on the definition, description and presentation of aromatised wines, wine-based drinks and aromatised wine-product cocktails(1),


11. Jonge, nog gistende wijn: wijn waarvan de alcoholische gisting nog niet is geëindigd en die nog niet is ontdaan van de wijnmoer.

11. New wine still in fermentation: wine in which alcoholic fermentation is not yet complete and which is not yet separated from its lees.


1. Druiven: vruchten van de wijnstok, gebruikt bij de wijnbereiding, rijp of zelfs licht ingedroogd, die met bij de wijnbereiding gebruikelijke middelen kunnen worden gekneusd of geperst en spontane alcoholische gisting kunnen doen ontstaan.

1. Fresh grapes: the fruit of the vine used in making wine, ripe or even slightly raisined, which may be crushed or pressed by normal wine-cellar means and which may spontaneously produce alcoholic fermentation.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Alcoholische gisting' ->

Date index: 2024-10-24
w