Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Anaërobe gisting
Beginselen van gistfermentatie
Beginselen van gisting
Benigne GIST
Boordwerktuigkundige
Fermentatie
Fermentatie controleren
Fermentatie monitoren
GIST - gastro-intestinale stromale tumor
GIST - gastro-intestinale stromaneoplasma
Gisting
Gisting controleren
Gisting monitoren
Nagisting op fles
Principes van gistfermentatie
Principes van gisting
Reinculture van gist
Second officer
Tweede copiloot
Tweede gisting
Tweede officier
Tweede vergisting
Zuivere kweek van gist

Vertaling van "Tweede gisting " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
nagisting op fles | tweede gisting | tweede vergisting

second alcoholic fermentation | second fermentation


beginselen van gistfermentatie | principes van gisting | beginselen van gisting | principes van gistfermentatie

principles of yeast fermentation | principles of yeast fermenting | science of fermenting yeast | yeast fermentation principles


fermentatie monitoren | gisting monitoren | fermentatie controleren | gisting controleren

check fermentation | checking fermentation | fermentation monitoring | monitor fermentation


reinculture van gist | zuivere kweek van gist

culture yeast




boordwerktuigkundige | tweede officier | second officer | tweede copiloot

flight engineer | inflight engineer | second officer




GIST - gastro-intestinale stromaneoplasma

Gastrointestinal stromal tumour


GIST - gastro-intestinale stromale tumor

Gastrointestinal stromal tumor


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Mousserende wijn die is verkregen door een eerste of een tweede gisting van kwaliteitswijn, bereid uit druiven die op wijnbouwareaal in wijnbouwgebieden zijn geteeld, en wel uitsluitend in het wijnbouwgebied waar de voor de productie gebruikte druiven zijn geteeld of in het aangrenzende gebied, en die voldoet aan de basisvoorwaarden voor de productie van mousserende kwaliteitswijnen.

Sparkling wine obtained by primary or secondary fermentation of quality wine from grapes grown on wine-growing fields in wine-growing areas and exclusively in the wine-growing area where grapes for its yielding are grown or in immediately neighbouring area and basic conditions of the production are met with condition for quality sparkling wines.


Maximaal 1 g/l (uitgedrukt in zout) , respectievelijk 0,3 g/l voor de tweede gisting van mousserende wijn

No more than 1 g/l (expressed in salts) or 0,3 g/l for the second fermentation of sparkling wines.


Als het suikergehalte lager is dan 3 gram per liter; deze vermeldingen mogen slechts worden gebruikt voor producten waaraan na de tweede gisting geen suiker is toegevoegd.

If its sugar content is less than 3 grams per litre; these terms may be used only for products to which no sugar has been added after the secondary fermentation.


de woorden „geproduceerd in (.)”, of equivalente begrippen, en de naam van de lidstaat waar de tweede gisting plaatsvindt.

the words ‘produced in (.)’, or expressed in equivalent terms, supplemented by the name of the Member State where the second fermentation takes place.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
De stof voorkomt ook de groei van ongewenste gisten tijdens de tweede gisting in flessen.

It also prevents the growth of unwanted yeasts during the second fermentation in bottles.


De stof voorkomt ook de groei van ongewenste gisten tijdens de tweede gisting in flessen.

It also prevents the growth of unwanted yeasts during the second fermentation in bottles.


de woorden „geproduceerd in (.)”, of equivalente begrippen, en de naam van de lidstaat waar de tweede gisting plaatsvindt;

the words ‘produced in (.)’, or expressed in equivalent terms, supplemented by the name of the Member State where the second fermentation takes place;


(a) is verkregen door eerste of tweede gisting:

(a) is obtained by first or second alcoholic fermentation of


De geldende facultatieve aanduidingen dienen, zoals in de bestaande wetgeving, te worden voorbehouden aan producten die door eerste of tweede gisting zijn verkregen.

As under current law, the important optional particulars should be reserved for products which are the result of a first or second fermentation.


Voor de in punt A 1, bedoelde producten die worden bereid door een tweede gisting op fles zoals bedoeld in punt E 3 en 4, kunnen evenwel uitzonderingen voor mousserende wijn waarvan de bereiding nog niet is voltooid, in flessen die gesloten zijn met een voorlopige stop en die niet geëtiketteerd zijn:

However, in the case of products covered by paragraph 1 of point A which are produced by a second alcoholic fermentation in the bottle as referred to in paragraphs 3 and 4 of point E, exceptions for sparkling wines still in the process of production where they are closed with a temporary stopper and are not labelled may be:




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Tweede gisting' ->

Date index: 2024-10-04
w