Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Een campagne opzetten met andere belanghebbenden
Enkel gerookte zalm in blik
Gebrek aan overeenstemming
Gebrekkig product
Gebrekkig produkt
Gerookt product
Gerookt produkt
Gerookt voedingsmiddel
Gerookte kaas
Gerookte vellen
Gerookte zalm
ICT product manager
IT product manager
Ict product manager
It product manager
Kwaliteit van het product
Kwaliteit van het produkt
Kwaliteitscriterium
Product met fabricagefout
Productie van gerookte tabaksproducten
Rookkaas
Smoked sheets
Verborgen gebrek

Vertaling van "gerookt product " (Nederlands → Engels) :

TERMINOLOGIE
gerookt product [ gerookt produkt | gerookt voedingsmiddel ]

smoked product [ smoked food | smoked foodstuff ]


productie van gerookte tabaksproducten

fabrication of smoked tobacco products | manufacturing of a smoked tobacco product | building of smoked tobacco products | manufacturing of smoked tobacco products










ICT product manager | it product manager | ict product manager | IT product manager

ICT product managers | IT products manager | ICT product manager | IT product manager


gebrekkig product [ gebrek aan overeenstemming | gebrekkig produkt | product met fabricagefout | verborgen gebrek ]

defective product [ failure to conform | faulty goods | hidden defect | latent defect | [http ...]


kwaliteit van het product [ kwaliteitscriterium | kwaliteit van het produkt ]

product quality [ quality criterion ]


met belanghebbenden samenwerken om een product of campagne te ontwikkelen | met belanghebbenden samenwerken om een product of campagne voor te bereiden | een campagne opzetten met andere belanghebbenden | inspanningen van belanghebbenden coördineren voor gerichte promoties

collaborate with other stakeholders to promote destinations | organise stakeholders' efforts to achieve destination promotion | coordinate efforts of stakeholders for destination promotion | coordinate efforts of stakeholders to promote destinations
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Met de in de eerste alinea vermelde benaming wordt een product aangeduid van categorie 1.2 (Vleesproducten (verhit, gepekeld, gerookt enz.)) als opgenomen in bijlage XI bij Uitvoeringsverordening (EU) nr. 668/2014 van de Commissie (3).

The name specified in the first paragraph denotes a product in Class 1.2. — Meat products (cooked, salted, smoked, etc.), as listed in Annex XI to Commission Implementing Regulation (EU) No 668/2014 (3).


Met de in de eerste alinea vermelde benaming wordt een product aangeduid van categorie 1.2 Vleesproducten (verhit, gepekeld, gerookt enz.) als opgenomen in bijlage XI bij Uitvoeringsverordening (EU) nr. 668/2014 van de Commissie (3).

The name specified in the first paragraph denotes a product in Class 1.2. — Meat products (cooked, salted, smoked, etc.), as listed in Annex XI to Commission Implementing Regulation (EU) No 668/2014 (3).


Zij betwistten de in overweging 29 van de voorlopige verordening vermelde conclusie van de Commissie dat de verschillende aanbiedingsvormen, met name „levend”, „gekoeld”, „bevroren” of „gerookt”, als opgenomen in de omschrijving van het betrokken product, dezelfde fysische, technische en chemische basiseigenschappen bezitten en verwezen opnieuw naar twee eerdere antidumpingonderzoeken betreffende andere visproducten (grote regenboogforel en zalm) die in respectievelijk 2004 (5) en 2005 (6) werden gevoerd en waarin de gerookte producten niet tot ...[+++]

They contested the Commission conclusion set out in recital 29 of the provisional Regulation that the various presentations — ‘live’, ‘chilled’, ‘frozen’ or ‘smoked’ — covered by the definition of the product concerned shared the same basic physical, technical and chemical characteristics and referred again to two prior anti-dumping investigations concerning other fish products (large rainbow trout and salmon) concluded in 2004 (5) and 2005 (6) respectively where smoked products were not within the product scope.


Gefermenteerd product, onderworpen aan een fermentatieproces van 14 à 30 dagen in drie fasen, waarna het wordt gerookt.

Fermented product subject to 14 to 30 day three-stage fermentation process followed by smoking.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Het gedroogde product wordt gekookt bij 70 oC, waarna het gedurende acht à twaalf dagen wordt gedroogd en gerookt.

Dried product cooked to 70 oC followed by 8 to 12 day drying and smoking process.


Gefermenteerd product, onderworpen aan een fermentatieproces van 14-30 dagen in drie fasen, waarna het wordt gerookt.

Fermented product subject to 14-30 day three-stage fermentation process followed by smoking.


(3.5) Het gedroogde product wordt gekookt bij 70ºC, waarna het gedurende 8-12 dagen wordt gedroogd en gerookt.

(3.5) Dried product cooked to 70°C followed by 8-12 day drying and smoking process.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gerookt product' ->

Date index: 2025-01-04
w