Overwegende dat bij Verordening nr . 211/66/EEG van de Raad van 14 december 1966 ( 3 ) een bijkomende kwaliteitsklasse is toegevoegd aan de gemeenschappelijke kwaliteitsnormen , voor bloemkool en tomaten ; dat een dergelijke bijkomende kwaliteitsklasse is toegevoegd aan de gemeenschappelijke kwaliteitsnormen voor sla , krulandijvie en andijvie , uien , witlof , asperges en komkommers bij Verordening ( EEG ) nr . 1194/69 van de Raad van 26 juni 1969 ( 4 ) ;
WHEREAS COUNCIL REGULATION N 211/66/EEC ( 3 ) OF 14 DECEMBER 1966 ADDED AN ADDITIONAL CLASS TO THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR CAULIFLOWERS AND TOMATOES ; WHEREAS COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 1194/69 ( 4 ) OF 26 JUNE 1969 ADDED AN ADDITIONAL CLASS TO THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR LETTUCE , CURLED-LEAVED ENDIVES AND BROAD-LEAVED ( BATAVIAN ) ENDIVES , ONIONS , WITLOOF CHICORY , ASPARAGUS AND CUCUMBERS ;