Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aspects of chocolate that are chemical
Automatic chocolate molding line
Automatic chocolate moulding line
Baking chocolate
Begin chocolate moulding line
Bespoke
Bitter chocolate
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate Point
Chocolate Point Siamese
Chocolate Pointed Siamese
Chocolate history
Chocolate molding line
Chocolate moulding line
Chocolate past
Cooking chocolate
Custom-made
Customized
Dark chocolate
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Made-to-measure
Mold-made paper
Mould made paper
Mould-made paper
Plain chocolate
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Tailor-made
Traditions of chocolate
Unsweetened chocolate

Vertaling van "chocolate made " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

lancer une ligne de moulage de chocolat


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

caractéristiques chimiques des chocolats


chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

histoire du chocolat


automatic chocolate moulding line [ automatic chocolate molding line | chocolate moulding line | chocolate molding line ]

ligne pour moulage automatique du chocolat


cooking chocolate | baking chocolate | bitter chocolate | unsweetened chocolate | plain chocolate

chocolat de ménage | chocolat à cuire | chocolat ordinaire | chocolat non sucré


Definition: A disorder characterized by impairment of memory, learning difficulties, and reduced ability to concentrate on a task for more than brief periods. There is often a marked feeling of mental fatigue when mental tasks are attempted, and new learning is found to be subjectively difficult even when objectively successful. None of these symptoms is so severe that a diagnosis of either dementia (F00-F03) or delirium (F05.-) can be made. This diagnosis should be made only in association with a specified physical disorder, and should not be made in the presence of any of the mental or behavioural disorders classified to F10-F99. The d ...[+++]

Définition: Trouble caractérisé par une altération de la mémoire, des difficultés d'apprentissage et une réduction de la capacité à se concentrer sur une tâche, sauf pendant des périodes de courte durée. Le sujet éprouve souvent une fatigue mentale accentuée quand il fait des efforts mentaux, et un nouvel apprentissage peut être subjectivement difficile même quand il est objectivement réussi. Aucun de ces symptômes ne présente une sévérité suffisante pour justifier un diagnostic de démence (F00-F03) ou de delirium (F05.-). Ce diagnostic ne doit être fait qu'en présence d'un trouble somatique spécifié; il ne doit pas être fait en présence de l'un des troubles mentaux ou du comportement classés en F10-F99. Le trouble peut précéder, accompagn ...[+++]


bitter chocolate [ dark chocolate | plain chocolate ]

chocolat amer [ chocolat noir | chocolat noir amer ]


Chocolate Point [ Chocolate Point Siamese | Chocolate Pointed Siamese ]

Siamois couleur chocolat


mould-made paper | mold-made paper | mould made paper

papier à la cuve à la machine | papier genre cuve | papier à la cuve


tailor-made | made-to-measure | custom-made | customized | bespoke

sur mesure | fait sur mesure | customisé
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes thereof made from sugar substitution products, con ...[+++]

Préparations alimentaires contenant du cacao, présentées soit en blocs ou en barres d’un poids excédant 2 kg, soit à l’état liquide ou pâteux ou en poudres, granulés ou formes similaires, en récipients ou en emballages immédiats, d’un contenu excédant 2 kg (autres que la poudre de cacao, les préparations d’une teneur supérieure à 18 % en poids de beurre de cacao ou à 25 % en poids de beurre de cacao et de matières grasses provenant du lait; préparations dites chocolate milk crumb; glaçage au cacao; chocolat et articles en chocolat; sucreries et leurs succédanés fabriqués à partir de produits de substitution du sucre, contenant du cac ...[+++]


Cases are piling up: creamed corn, apple sauce, poultry and the chocolate made by the Trappist monks in Mistassini, just to name a few.

Les cas s'accumulent: le maïs en crème, la compote de pommes, les volailles, le chocolat des Pères Trappistes de Mistassini, et j'en passe.


For instance, the chocolate made by the Trappist monks in Mistassini, produced in Roberval—Lac-Saint-Jean, can no longer be considered to be a product of Canada, because the cocoa beans and sugar it contains are imported.

Ainsi, le chocolat des Pères Trappistes de Mistassini, produit dans Roberval—Lac-Saint-Jean, ne pourra plus être considéré comme un produit du Canada car la fève de cacao et le sucre qu'il contient sont importés.


Prior to this brand coming into the market, those 20,000 cocoa farmers sold their chocolate to Hershey's. Hershey's has a brand, so Hershey's made the money.

Cela a conduit à des rebondissements très intéressants. Le chocolat Divine a été créé en partenariat avec des Européens et 20 000 producteurs de cacao du Ghana, dans l'ouest de l'Afrique.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In the second place, if the text of the common position goes unchanged, then consumers will be needing a magnifying glass in order to examine the composition of chocolate products. This is really why I am urging my fellow Members to vote in favour of the amendments which will enable consumers, at the very first glance, to distinguish real chocolate from chocolate made with vegetable fats other than cocoa butter.

Dans un deuxième temps, si le texte de la position commune n'est pas changé, les consommateurs auront besoin d'une loupe pour rechercher la composition des produits chocolatés C'est pourquoi, vraiment, je demande à mes collègues de voter les amendements qui permettront aux consommateurs de faire du premier coup d'œil la différence entre le vrai chocolat et le chocolat enrichi en graisses végétales autres que le beurre de cacao.


– (FR) Mr President, Commissioner, it is a known fact that chocolate made from pure cocoa butter induces a state of euphoria.

- Monsieur le Président, Madame la Commissaire, on sait que le chocolat pur beurre de cacao rend euphorique.


To tell the truth, I feel that this is not an acceptable compromise and that the use of vegetable fats has been made an acceptable commonplace while not giving consumers sufficient information, ignoring the problem of the analysis method’s lack of reliability, removing subsidiarity and complying with the requirements of multinational chocolate manufacturers, while ignoring the concerns of small specialist chocolate-makers and SMEs, consumer rights and the future of the millions of farmers involved in cocoa production.

À dire vrai, je crois qu'il ne s'agit pas d'un compromis acceptable et qu'on a banalisé l'emploi des matières grasses végétales en n'apportant pas aux consommateurs une information suffisante, en ignorant le problème de la non-fiabilité de la méthode d'analyse, en supprimant la subsidiarité et en répondant aux exigences des multinationales du chocolat, tout en ignorant les préoccupations des artisans chocolatiers et des PME, le droit des consommateurs et l'avenir de millions de paysans producteurs de cacao.


– (FR) Mr President, Commissioner, as all chocolate-lovers know, proper chocolate is made from cocoa butter.

- Monsieur le Président, Madame la Commissaire, les amateurs le savent, un bon chocolat est fabriqué avec du beurre de cacao.


It was until now unclear whether the products made in those 7 countries using other vegetable fats could lawfully be marketed as chocolate in the other 8 Member States.

On ne sait toujours pas très bien si les produits fabriqués dans ces sept pays à partir d'autres graisses végétales peuvent être mis sur le marché dans les huit autres sous l'appellation de chocolat.


Martin Bangemann, the Commissioner with responsibility for the food industry, issued the following statement in connection with the proposal: "With this legislation, the Commission wishes to reconcile three important principles: in accordance with the subsidiarity principle, the Member States themselves should determine what their chocolate is made of and whether they wish to maintain traditional products.

M. Martin Bangemann, le commissaire responsable de l'industrie alimentaire, a déclaré à propos de la proposition : "Par ce régime, la Commission entend concilier trois principes importants. D'abord celui de la subsidiarité en vertu duquel les États membres déterminent eux-mêmes les produits entrant dans la composition de leur chocolat. Ceci laissera aux Etats membres la possibilité de maintenir leur traditions nationales.


w