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Alberta Restaurant and Foodservices Association
Café
Canadian Restaurant Association
Canadian Restaurant Association - Ontario Division
Canadian Restaurant and Foodservices Association
Catering company
Catering industry
Collective catering
Collective foodservice
Food service company
Food service industry
Food services company
Food-service company
Foodservice
Foodservice company
Foodservices company
Greet and accompany guests to tables
Greet clients and usher them to their table
HORECA
Handle bookings
Institutional foodservice
Institutional foodservices
ORA
Ontario Restaurant Association
Ontario Restaurant and Foodservices Association
Prepare and maintain food service areas
Prepare restaurant for service
Prepare the restaurant for service
Process a reservation
Process reservations
Restaurant
Restaurant industry
Restaurants Canada
Restoration
Set up the restaurant
Take restaurant reservations
Welcome guests at restaurant
Welcome restaurant guests

Traduction de «restaurant and foodservices » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Alberta Restaurant and Foodservices Association

Alberta Restaurant and Foodservices Association


Restaurants Canada [ Canadian Restaurant and Foodservices Association | Canadian Restaurant Association ]

Restaurants Canada [ Association canadienne des restaurateurs et des services alimentaires | Association canadienne des restaurateurs et des services de l'alimentation ]


Ontario Restaurant Association [ ORA | Ontario Restaurant and Foodservices Association | Canadian Restaurant Association - Ontario Division ]

Ontario Restaurant Association [ Ontario Restaurant and Foodservices Association | Canadian Restaurant Association - Ontario Division ]


food service industry | foodservice | restaurant industry | catering industry | restoration

restauration | industrie de la restauration | secteur de la restauration | secteur des services d'alimentation


institutional foodservice | institutional foodservices | collective catering | collective foodservice

restauration collective | restauration de collectivité


food service company | food services company | foodservices company | catering company | foodservice company | food-service company

société de restauration


catering industry [ café | HORECA | International Organisation of Hotel and Restaurant Associations | restaurant | restaurant industry ]

industrie de la restauration [ horeca | restaurant ]


prepare and maintain food service areas | prepare restaurant for service | prepare the restaurant for service | set up the restaurant

apprêter le restaurant pour le service | préparer la salle du restaurant pour le service à la clientèle | préparer le restaurant pour le service | préparer le restaurant pour le service à la clientèle


greet and accompany guests to tables | welcome guests at restaurant | greet clients and usher them to their table | welcome restaurant guests

accompagner des clients jusqu’à leur table au restaurant | recevoir des clients aux tables du restaurant | accueillir des clients du restaurant | recevoir des clients au restaurant


handle bookings | take restaurant reservations | process a reservation | process reservations

procéder au traitement des réservations | enregistrer les réservations | traiter les réservations
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
10.29 Where food is served in a work place, the employer shall adopt and implement Section G of the Sanitation Code for Canada’s Foodservice Industry, published by the Canadian Restaurant and Foodservices Association, dated September 1984, other than items 2 and 11 thereof.

10.29 Lorsque des aliments sont servis dans le lieu de travail, l’employeur doit adopter et mettre en application la section G, sauf les articles 2 et 11, du Code d’hygiène à l’intention de l’industrie canadienne des services d’alimentation, publié en septembre 1984 par l’Association canadienne des restaurateurs et des services de l’alimentation.


6.26 Where food is served in a work place, the employer shall adopt and implement Section G of the Sanitation Code for Canada’s Foodservice Industry, published by the Canadian Restaurant and Foodservices Association, dated September, 1984, other than items 2 and 11 thereof.

6.26 Lorsque des aliments sont servis dans le lieu de travail, l’employeur doit adopter et mettre en application la section G, sauf les articles 2 et 11, du Code d’hygiène à l’intention de l’industrie canadienne des services d’alimentation de l’Association canadienne des restaurateurs et des services de l’alimentation, publiée en septembre 1984.


9.35 Where food is served in a work place, the employer shall adopt and implement Section G of the Sanitation Code for Canada’s Foodservice Industry published by the Canadian Restaurant and Foodservices Association, dated September, 1984, other than items 2 and 11 thereof.

9.35 Lorsque des aliments sont servis dans le lieu de travail, l’employeur doit adopter et mettre en application la Section G du Code d’hygiène à l’intention de l’industrie canadienne des services d’alimentation rédigé par l’Association canadienne des restaurateurs et des services de l’alimentation, publié en septembre 1984, à l’exception des articles 2 et 11.


Health Canada is working with its provincial partners and the foodservice industry to develop guidance for best practices in restaurants and foodservice establishments.

Santé Canada travaille avec ses partenaires provinciaux et l'industrie des services alimentaires à l'élaboration de lignes directrices visant l'adoption de pratiques exemplaires dans les établissements de restauration et de services alimentaires.


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The Canadian Restaurant and Foodservices Association also notes, “The magnitude and permutation of ingredients used by most restaurants reach staggering proportions” (1805) I can illustrate this with a quote from the Canadian Restaurant and Foodservices Association:

L'ACRSA souligne également que le nombre des ingrédients utilisés par la plupart des restaurants ainsi que les possibilités de permutation atteignent des proportions incroyables (1805) Je peux illustrer ces paroles par une citation attribuable à l'Association canadienne des restaurateurs et des services alimentaires:


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