Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aubergine
Capsicum
Capsicum oleoresin dye
Chili
Courgette
Cucumber
Fruit vegetable
Gherkin
Marrow
Melon
Paprika
Pepper
Pimiento
Pumpkin
Red pepper
Sweet capsicum
Sweet pepper
Tomato

Vertaling van "capsicum " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE




sweet capsicum | sweet pepper

niet scherp smakende peper


fruit vegetable [ aubergine | capsicum | courgette | cucumber | gherkin | marrow | melon | paprika | pimiento | pumpkin | red pepper | sweet pepper | tomato ]

vruchtgewas [ aubergine | augurk | courgette | komkommer | lombok | meloen | paprika | piment | pompoen | Spaanse peper | tomaat ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Capsicum sp. and nutmeg originating in or consigned from India;

Capsicum sp. en nootmuskaat van oorsprong uit of verzonden uit India;


All consignments of groundnuts from Brazil, Capsicum annuum from India and nutmeg from India and Indonesia should be accompanied by a health certificate stating that the products have been sampled and analysed for the presence of aflatoxins and have been found compliant with Union legislation.

Alle zendingen grondnoten uit Brazilië, Capsicum annuum uit India en nootmuskaat uit India en Indonesië moeten vergezeld gaan van een gezondheidscertificaat waarin wordt verklaard dat de producten zijn bemonsterd en geanalyseerd op de aanwezigheid van aflatoxinen en dat zij aan de wetgeving van de Unie voldoen.


Commission Regulation (EU) 2015/1137 of 13 July 2015 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards the maximum level of Ochratoxin A in Capsicum spp. spices (Text with EEA relevance)

Verordening (EU) 2015/1137 van de Commissie van 13 juli 2015 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten van ochratoxine A in specerijen van Capsicum spp (Voor de EER relevante tekst)


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32015R1137 - EN - Commission Regulation (EU) 2015/1137 of 13 July 2015 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards the maximum level of Ochratoxin A in Capsicum spp. spices (Text with EEA relevance) // COMMISSION REGULATION (EU) 2015/1137 // amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards the maximum level of Ochratoxin A in

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32015R1137 - EN - Verordening (EU) 2015/1137 van de Commissie van 13 juli 2015 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten van ochratoxine A in specerijen van Capsicum spp. (Voor de EER relevante tekst) // VERORDENING (EU) 2015/1137 VAN DE COMMISSIE // tot wijziging van Verordening (EG) nr. 1881/2006 wat betreft de maximumgehalten van ochratoxine A in specerijen van


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Commission Regulation (EC) No 1881/2006 sets a maximum level for ochratoxin A in Capsicum spp. spices.

Bij Verordening (EG) nr. 1881/2006 is een maximumgehalte aan ochratoxine A in de specerijen van Capsicum spp vastgesteld.


Commission Regulation (EU) No 594/2012 extended this period for Capsicum spp. spices until 31 December 2014.

Bij Verordening (EU) nr. 594/2012 van de Commissie is deze periode voor de specerijsoort Capsicum spp. tot en met 31 december 2014 verlengd.


Although there is a significant improvement in the application of good practices in different producing regions, the envisaged lower maximum level of 15 μg/kg for Ochratoxin A is not achieavable in Capsicum spp. spices on a constant basis, because of sometimes unfavourable weather conditions during growth and harvest.

Hoewel wordt vastgesteld dat de goede praktijken in de verschillende producerende regio's veel beter worden toegepast, kan het geplande lagere maximumgehalte van 15 μg/kg voor ochratoxine A in specerijen van Capsicum spp. vanwege soms ongunstige weersomstandigheden tijdens de groei en de oogst nog niet op consistente wijze worden bereikt.


Frequent interceptions at import of Manihot esculenta Crantz, of Limnophila L. and Eryngium L., and of Capsicum L. have shown that the leaves of Manihot esculenta Crantz, the leafy vegetables of Limnophila L. and Eryngium L., and the fruits of Capsicum L. are likely to host harmful organisms listed in Annexes I and II to Directive 2000/29/EC.

Uit frequente onderscheppingen bij de invoer van Manihot esculenta Crantz, Limnophila L., Eryngium L., en Capsicum L. is gebleken dat de bladeren van Manihot esculenta Crantz, de bladgroenten van Limnophila L. en Eryngium L. en de vruchten van Capsicum L. de in bijlagen I en II bij Richtlijn 2000/29/EG opgenomen schadelijke organismen kunnen bevatten.


Dried fruit of the genus Capsicum, whole, other than sweet peppers (Capsicum annuum)

Andere gedroogde vruchten van het geslacht Capsicum dan niet-scherpsmakende pepers (Capsicum annuum), geheel


Dried fruit of the genus Capsicum or of the genus Pimenta, whole, other than sweet peppers (Capsicum annuum)

Andere gedroogde vruchten van het geslacht Capsicum of van het geslacht Pimenta dan niet-scherpsmakende pepers (Capsicum annuum), geheel




Anderen hebben gezocht naar : capsicum oleoresin dye     aubergine     capsicum     courgette     cucumber     fruit vegetable     gherkin     marrow     paprika     pepper     pimiento     pumpkin     red pepper     sweet capsicum     sweet pepper     tomato     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'capsicum' ->

Date index: 2024-09-28
w