Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
- viandes ou volailles crus ou mal cuits ;

Vertaling van "- viandes ou volailles crus ou mal cuits ; " (Frans → Nederlands) :

- viandes ou volailles crus ou mal cuits ;

- rauw of onvoldoende gegaard vlees of gevogelte ;


- poissons crus ou mal cuits, y compris sushis et sashimis ;

- rauwe of onvoldoende gegaarde vis (ook sushi en sashimi) ;


évitez les aliments suivants jusqu'à ce que le risque d'infection accru ait diminué : - soupes froides à base de fruits et/ou légumes frais ; - jus de fruits et de légumes non pasteurisés ; - légumes et/ou fruits crus ; - fruits surgelés et secs ; - viande, poisson (y compris sushi et sashimi), volaille, œufs et tofu crus ou insuffisamment cuits ; - poisson fumé consommé froid ; - sal ...[+++]

mijd volgende voedingsmiddelen tot het verhoogde infectierisico opnieuw geweken is: - koude soepen, gemaakt van vers fruit en/of groenten; - fruit- en groentesappen die niet gepasteuriseerd zijn; - rauwe groenten en/of fruit; - diepgevroren en gedroogd fruit; - rauw of onvoldoende gegaard vlees, vis (ook sushi en sashimi), kip, eieren en tofu; - gerookte vis die koud wordt gegeten; - vissalades; - rauwe eieren en voedingsmid ...[+++]


Dérogation au critère Salmonella pour les préparations de viandes et les produits de viande à base de viandes de volaille destinés à être consommés cuits (CSS 8151)

Afwijking voor het Salmonella criterium in vleesbereidingen en -producten op basis van pluimveevlees die na verhitting zullen worden verbruikt (HGR 8151)


Dérogation au critère Salmonella pour les préparations de viandes à base de viandes de volaille destinées à être consommées cuites (CSS 8151)

Afwijking voor het Salmonella criterium in vleesbereidingen en -producten op basis van pluimveevlees die na verhitting zullen worden verbruikt - Bijkomende inlichtingen (HGR 8151)


Les principales sources alimentaires sont les viandes et volailles, les poissons, les céréales complètes et les légumes crus.

De belangrijkste voedingsbronnen zijn vlees, gevogelte, vis, volle granen en rauwe groenten.


Les sources alimentaires principales de la vitamine B 1 sont les viandes et volailles, les poissons, les céréales complètes et les légumes crus.

De belangrijkste voedingsbronnen van vitamine B 1 zijn vlees en gevogelte, vis, volle granen en rauwe groenten.


14. Viande de volaille : pour le(s) (préparations à base de) haché, il doit être mentionné sur l’emballage que ces produits doivent être cuits à cœur préalablement à la consommation.

14. PLUIMVEEVLEES: voor (bereidingen op basis van) gehakt wordt vermeld op de onmiddellijke verpakking dat deze producten moeten verhit worden tot in de kern voor consumptie


17. Viande de volaille : pour le(s) (préparations à base de) haché, il doit être mentionné sur l’emballage que ces produits doivent être cuits à cœur préalablement à la consommation.

17. PLUIMVEEVLEES: voor (bereidingen op basis van) gehakt wordt vermeld op de onmiddellijke verpakking dat deze producten moeten verhit worden tot in de kern voor consumptie


Les viandes et poissons recommandés sont : viande hachée, saucisse, poulet, ragoût de viande ou de volaille, poisson cuit ou étuvé, hareng, anguille, poisson en boîte.

Aan te raden vlees- en vissoorten zijn gehakt, worst, kip, ragout van vlees of kip, gekookte of gestoomde vis, haring, paling, vis uit blik.




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

- viandes ou volailles crus ou mal cuits ; ->

Date index: 2023-12-04
w