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Bake-off
Bake-off bakery
Bake-off operation
Baked beans
Baked beans with pork
Baking capacity
Baking capacity
Baking plate
Baking quality
Baking quality
Baking strength
Baking strength
Baking test
Baking tray
Boston baked beans
Breadmaking quality
Breadmaking quality
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Company wide quality control
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Quality management manual
Quality manual
TQC
TQM
Test baking
Total quality
Total quality control
Total quality management
Transfer kiln-baked products
Transferring kiln-baked products

Vertaling van "Baking quality " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
baking quality [ baking strength | baking capacity | breadmaking quality ]

valeur boulangère [ qualité boulangère ]


baking quality (1) | baking capacity (2) | baking strength (3) | breadmaking quality (4)

panification


baking capacity | baking quality | baking strength | breadmaking quality

qualité boulangère | valeur boulangère


kiln-baked product moving | transferring kiln-baked products | kiln-baked product transferring | transfer kiln-baked products

transférer des produits cuits au four


baked beans [ oven-style beans | Boston baked beans | pork and beans | baked beans with pork ]

fèves au lard [ haricots au lard | haricots au four ]






bake-off [ bake-off operation | bake-off bakery ]

boulangerie intégrée [ fabrication sur place | concept bake-off ]


total quality management (1) | company wide quality control (2) | total quality control (3) | total quality (4) [ TQM (5) | CWQC (6) | TQC (7) ]

management de la qualité totale (1) | management total de la qualité (2) | management par la qualité (3) | management par la qualité totale (4) | gestion intégrale de la qualité (5)


quality manual | quality management manual | quality assurance manual

manuel qualité | manuel d'assurance de la qualité | manuel d'assurance qualité
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Every day for the past 50 years, our community has been able to literally taste the care the Faucher family puts into baking quality products.

Depuis déjà 50 ans, notre population est à même de «goûter», quotidiennement, la préoccupation de la famille Faucher pour la qualité de ses produits.


‘flour treatment agents’ are substances, other than emulsifiers, which are added to flour or dough to improve its baking quality.

Les «agents de traitement de la farine» sont des substances autres que les émulsifiants qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.


‘flour treatment agents’ are substances, other than emulsifiers, which are added to flour or dough to improve its baking quality.

Les «agents de traitement de la farine» sont des substances autres que les émulsifiants qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.


26". flour treatment agents" are substances, other than emulsifiers, which are added to flour or dough to improve its baking quality.

26. Les "agents de traitement de la farine" sont des substances autres que les émulsifiants qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.


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26". flour treatment agents" are substances, other than emulsifiers, which are added to flour or dough to improve its baking quality.

26. Les "agents de traitement de la farine" sont des substances autres que les émulsifiants qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.


Non-profit-making organisations and church societies have expressed their concern that, in practice, the EU's new Regulation (EC) No 852/2004 on foodstuffs means that they must bake bread and cakes in inspected and approved kitchens and be subject to quality controls by national food inspectors.

Des associations bénévoles et religieuses disent craindre que le nouveau règlement de l'Union européenne sur les denrées alimentaires (CE) no 852/2004 implique, concrètement, qu'elles doivent cuire le pain et les gâteaux dans des cuisines inspectées et approuvées et se soumettre aux contrôles des inspecteurs nationaux chargés de contrôler les denrées alimentaires.


4. Flour treatment agents other than emulsifiers are substances which are added to flour or dough to improve its baking quality.

4. Les agents de traitement de la farine autres que les émulsifiants sont des substances qui, ajoutées à la farine ou à la pâte, améliorent sa qualité boulangère.


Information is needed on the milling, baking and other qualities of potential plant breeding material. Above all, new varieties must possess the high quality milling and baking qualities which are the characteristics of Canadian wheat and which meet the needs of the end user (1205) Tests must be performed on new varieties to be recommended for registration.

Il doit se renseigner sur les qualités meunières, boulangères et autres des plantes de blé auxquelles il travaille, car les nouvelles variétés doivent posséder ces qualités qui répondent aux besoins de l'utilisateur final et qui sont les principales caractéristiques du blé canadien (1205) Des essais doivent être menés sur les nouvelles variétés.


Canada has originated some of its most eminent varieties from the search for better stem rust resistance, all the while retaining excellent milling and baking qualities.

Le Canada a produit certaines de ses variétés les plus connues en cherchant à obtenir une plus grande résistance à la rouille de la tige tout en leur conservant d'excellentes qualités meunières et boulangères.


Red fife quickly became the main variety of spring wheat grown in the area and went on to become the international standard of high milling and baking quality typical of Canadian hard red spring wheat (1200) As the wheat growing area of western Canada gradually progressed north and west, it soon became apparent that the relatively short summer would eventually limit the wheat area.

Ce blé s'est vite imposé parmi les autres variétés de printemps cultivées dans cette région et, avec le temps, est devenu la norme internationale en ce qui concerne la qualité meunière et boulangère typique du blé canadien de force roux de printemps (1200) À mesure que la culture du blé s'est répandue de l'ouest vers le nord et l'est du Canada, on s'est assez vite rendu compte que la brièveté de la saison estivale allait, tôt ou tard, restreindre l'expansion des régions productrices de blé.




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Date index: 2022-04-02
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